Perşembe, Ocak 22, 2009

Hastayım:( ve Okul bitiyor

Hayat bu; ne zaman gelip tokat atacağını kestiremiyor insan. Tam final haftası yatak döşek hasta oldum. İlk 2 final bugündü, geriye kaldı 4 final daha.

Bu yıl okulda son senem. Aksilik çıkmazsa mezun olacağım bu yaz. Bu dönem bitince yani 2 Şubat'tan sonra 8. ve son dönem kalıyor geriye. Okul bitince ne olacak? Herşey muallakta! Bir sürü soru işareti var kafamda. Deliliğe bir adım uzaktayım.

Tüm kargaşanın arasında kaçıp saklanacağım yerler ve uğraşlar aramaya devam ediyorum. Şu sıralar internete verdim kendimi. Bloglar arasında geziyorum, yeni müzikler deniyorum. Yazıyorum, okuyorum, düşünüyorum. Özellikle de lilith'in blog yazılarını ve sayfasındaki müzikleri takip ediyorum. Bir de Moda Cadısı var.

1-2 gündür de Couchsurfing'le ilgileniyorum. Geçen yıl Derya, Özge ve Gamze couchsurfing sayesinde yaklaşık 1 haftalık bir Yunanistan gezisi yaptılar. Ben de ispanyolca öğrenmeye başladığımdan beri İspanya'ya gitmek istiyorum ama bir türlü uygun bir zaman bulamadım. Bu yaz gidebilmeyi çok istiyorum. Umarım bu kez herşey yolunda gider ve Evrim'le birlikte gidebiliriz.

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun Manxcat final zamanı hasta olursan 100 almak isterken 70 e sevinir konuma geliyorsun insallah sen benden sanslı olursun nediyeyim..cok takma benimde son senem sonrası icin master diyorum ne kadar öğrenci olursak o kadar kar değil mi??Yazın ispanyamı istiyorsun :)bende fırsat bulursam bir italya yapacağım interrail olur sanırım sende interrail yap zevkli oluyor..Buarada bende seni takip ediyorum zaman buldukça:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim:) artık ortalama derdinden geçtim okul bitsin yeter benim için. ben bu sene ne kadar sınav varsa gircem. ALES, KPSS, KPDS, ÜDS... sponsor bulsam ömrümün sonuna kadar okurum diyorum hatta bu aralar cidden düşünüyorum büyük firmalarla falan görüşüp hayatboyu eğitim sponsoru bulmayı:D
    bu arada interrail iyi olabilir. istersen bi de couchsurfing sitesine de bi bak. arkadaşlarım deli gibi gezip süper vakit geçirdiler çok az parayla couchsurfing sayesinde.

    YanıtlaSil

İkigai

İkigai, şu anda okuduğum kitabın adı. Kitabın alt başlığı "her güne mana ve neşe katmak".  Kısaca açıklamak için  Wikipedia 'y...