Salı, Kasım 17, 2009

EVET, tüm bunları yapmak istiyorum ve HAYIR, coşmadım!

Öncelik sırası gözetmeksizin tüm isteklerimi yazıyorum. 

1. İspanya'ya gitmek istiyorum ki bu hayalimin giderek elimden kayıp gittiğini hissediyorum. 
2. Dünya'nın ortadan ikiye ayrılıp yan yana durduğu, doğu ve batı yarım küre olduğu bir zamanda değişen hayatlar içinde biri tekerlekli sandalyede diğeri de hasta olan iki kadının hikayesini anlattığım yarı fantastik hikayemi tamamlayıp belki de bir roman yazmak istiyorum. 
3. Kitap çevirmek istiyorum. 
4. Kendime ait ufak bir el işi eşya butiğim olmasını istiyorum. Blog üzerinden satış yapılan sanal bir butik de olabilir. 
5.Aşçılık kursuna gitmek istiyorum. (10.000'den başlıyor ücretleri) 
6. İleride bir fakültede öğretim görevlisi olmak istiyorum. (Bu yıl olabilirdim ama sağ olsun İstanbul Üniversitesi'nin güzide bir hocası yüzünden son anda elimden kaçtı fırsat:( 
7. Zengin olmaktan geçtim, sadece sevdiğim bu şeyleri yaparak ayda sadece 1000-1500 arası bir gelirimin olmasını istiyorum. 
8. Mutlu olmak istiyorum. 
9. Yavaş ve huzurlu yaşlanmak istiyorum, tabi yanımda sevdiklerim de olsun:) 
10. Son ve en imkansız isteğimi açıklıyorum: tüm bunların HEPSİNİ bir arada yapmak istiyorum. ... ve cevaplıyorum: Ne coştum ne de delirdim. Bu tamamen normal (!) halim :)

2 yorum:

Hayat'ın yeni çelmeleri...

Dün sabah okulda rahatsızlandım, 2 kez kustum ve midem delinircesine ağrımaya başladı. Evrim beni okuldan alıp acile götürdü. Bağırsak filmi...