Pazartesi, Mart 22, 2010

Blog Önerisi


Blog dünyasına iyice ısındım sanırım. Düzenli olarak takip ettiğim bir dolu blog var ama sürekli yeni bloglar ve bloggerlar da keşfediyorum. Bugün son keşiflerimden bahsetmek istiyorum.

Kediler ve Kitaplar yeni keşfettiğim bloglardan ilki. Blogun izleyici kitlesi epey kalabalık. Sanırım ben geç farkedenlerdenim. Blog "kitap", "oyun", "film", "dizi" ve "liste" olmak üzere 5 ana kategori üzerine yazılardan oluşuyor. Blogun iki yazarı var: Umut ve Çavlan.

Blog yazıları eğlenceli bir dille yazılıyor. Lost bölümlerinden oyun incelemelerine kadar birçok yazı var. Kısacası okuması zevkli bir blog.

Bahsetmek istediğim diğer bir blog ise Mor Koyun.

"Misafir, kahveni al, kendini evinde say, bunu saymam yine gel... Derdini yaz, icini dok, postala bana: morkoyuna@gmail.com"


Blog bizi böyle samimiyetle misafirliğe davet ediyor ve ben bu misafirlikten hiç sıkılacağımı sanmıyorum:)

Bu blog blog yazarının çizimlerini, yemek denemelerini ve değişik projelerini barındırıyor. Tarifler de projeler de güzel görünüyor. hem lezzetli hem göze hitap ediyor yani:)

Şimdilik bu kadar. Yeni bloglar bulukça yazmaya çalışırım.


3 yorum:

  1. Aa yaşasın, çok sevindik beğenip bir de blogunuzda bahsetmenize :) Çok teşekkürler!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, benden de tesekkurler ve ayrica blogu tanimlayabildiginiz icin tebrikler zira o kadar her telden ki hangi kategoride oldugundan ben bile emin olamiyorum:) Sevgiler..

    YanıtlaSil

Konu dönüp dolaşır...

Aşk'a gelir. Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izlemenin tadı her yaşta farklıdır. Aşkın tekilliğine ve sonsuzluğuna inanılan gençlik yılla...