Pazar, Mart 28, 2010

Her Gün Başka Birine Şaşırıyorum

Ne garip bir dünya şu internet!

Hergün yeni birşey çıkıyor karşıma ve hiç sonu gelmiyor şaşırdığım ya da hayran kaldığım şeylerin. Bugün hayran kaldığım şeylere gelince ilki Bigumigu diye bi site. Sitede bir sürü şey var. Ben anlatınca tadı çıkmayacak merak eden kendi baksın. Ama hazır olun iş sadece Bigumigu'yla bitmiyor ordan bir sürü yere atlıyor insan. Yani şu an hem bu yazıyı yazıyorum hem de daldan dala, blogtab bloğa geziyorum.

Gezerken bulduğum başka bir ilginç site de Sadi Tekin'e ait. Siteyi gezerken mouse yerine rakamlar kullanılıyor. Sitede inanılmaz eğlenceli çizimler ve dizaynlar var. Mutlaka göz atılmalı!

Yeni keşfettiklerimin yanısıra uzun zamandır izlediğim, hatta kıskandığım bloglar ve siteler de var. O sitelerden birisi de Lookbook. Dişi olup da bu siteye bayılmamak mümkün değil bence. Hergün her saniye birbirinden ilginç kombinler, son trendler, inanılmaz tatlı hatunlar, değişik tarzlar... Site tam bir fashioncholic cenneti!

Takip ettiğim bloglar arasında iş hayatına yönelik bloglar da var. Misal Eğitişim Blog epey güzel ve faydalı bilgiler sunuyor. Ben özellikle İK alanındaki yazıları takip ediyorum ama diğer yazılar da ilginç ve ufuk açıcı.

Devamı sonra...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu dönüp dolaşır...

Aşk'a gelir. Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izlemenin tadı her yaşta farklıdır. Aşkın tekilliğine ve sonsuzluğuna inanılan gençlik yılla...