Salı, Kasım 05, 2019

Hayal Etmekten Fazlasını Yaptım

Kasım Meydan okumasını takip etmeye çalışıyorum ama hayat bu aralar çok hızlı - Ne zaman değil ki? - Yetişemiyorum maalesef ama ucundan kıyısından olduğu kadar katılmak istiyorum yine de. İşte günün sorusuna cevabım aşağıda. 


Ben bu sefer gözümü kapatıp olmak istediğim yeri hayal etmekle kalmadım direkt hayal ettiğim yere gittim. Ama eksik vardı hayalimin gerçek halinde. N'apalım her istediğimizi elde edemeyiz, etsek hayatın anlamı kalmaz belki de! 


Öğretmen olunca işler iş yerinde bitmiyor, eve de taşıyor maalesef sorumluluklar. Okumam gereken sınavları da aldım sahile giderken ama çok okuyamadım tabi manzaraya ve hayallere daldığım için :)  ama şu fotoğrafa bir bakın, siz olsanız siz de okuyamazdınız :) 


Bugün de böyle batırdım güneşi işte! Her gün aynı güzellikte olmuyor ama işte bazen, bazen çok güzel hayat! 



17 yorum:

  1. Fotoğraflara baktım baktım baktım ve dağıldım. Mükemmeller. Buradan bakınca bile huzur bulduysam şu anda orada olmayı düşünemiyorum bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten ben de anlatmanın kıyısına bile yaklaşamadım, öyle güzel bir histi :)

      Sil
  2. "eksik vardı hayalimin gerçek halinde" şiirden bir mısra gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Algıda seçicilik de olabilir. Yarın hava güzel olursa, bir de eşimi ikna edebilirsem haftalık yazma günümüzü sahilde gerçekleştirmeye tamamlanacak inşallah hayalim :)

      Sil
    2. Sevdiğinle paylaşmayınca zamanla azalıyor bazı şeylerin değeri. Azalmasına çoğalsın diye paylaşmak lazım sanırım. Hayalleri de, gün batımlarını da, azalan hisleri de... Azı çok yapmak lazım sakınarak saklayarak değil paylaşarak, alarak vererek :)

      Sil
    3. Eşinizi ikna etmek mi? Siz hala o modda mısınız? Bizde eşim sahile gidelim dese ondan önce düşerim yola:)) Bu kez eşinizi hikayeye ikna edersiniz o zaman:)

      Sil
    4. Dün gece hatırlattım. Zorla olmuyor, ilham gelince yazacağım dedi. Mecburen saygı duyuyorum :D Bugün ortak yazma günümüz, umarım yazar :)

      Sil
  3. Rabbim kolaylıklar versin inşallah 😊 fotoğraflar çok güzel gerçekten 😊 dilerim herşey gönlünce olur inşallah canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hayat güzel. Dalgalar da, rüzgarlar da hatta alaboralar da hayata dahil işte! Ne güzel! Hepsini ayrı ayrı sevmek lazım :) Seviyorum ben de hayatı geldiği gibi 🥰

      Sil
  4. Ben bu gerçeğe dönmüş hayale döner döner bakarım🎈
    Hayatta her şey kendiliğinden dört dörtlük olmuyor tabii, ama zorlayınca kararlı ve ısrarlı olunca sanki biraz değişiyor gibi🎈 Umarım her şey çok güzel olur hayatında. Hayallerin de istediğin şekilde gerçeğe döner umarım🎈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dört dörtlük tanımlarımızda sorun olabilir belki de. Bilemiyoruz ki! Nankörüz çoğumuz. Hayallerimize kavuşunca hayaller yetmez oluyor :) Hep yenisi geliyor yerine elde ettiğimiz hayallerin. Ucu bucağı yok hayal kurmanın. Ama "hayal" var, "hayal" var. Bir sürü hayal içinde en güzeli seçmek lazım :) Hepimizin en güzel hayali gerçek olsun :)

      Sil
  5. bunu hemen bu hafta ben de yapmak istiyorum. çok iştah açtı.

    YanıtlaSil
  6. Dibim düştü. Yazamayacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel Nisan'da Mayıs'da beraber yapalım! Of bunun üzerine daha güzel hayal olamaz!

      Sil
  7. Hayal etmekten fazlası olmuş, gerçek olmuş. Çok sevdim, darısı bizim hayallerin başına :))

    YanıtlaSil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...