Pazartesi, Aralık 16, 2019

Bakalım nereye çıkacak bu yolun sonu...

Dilimin altında bir kitle var.

2 kez acile gittim. İki doktor da KBB uzmanına git, parça alınıp patolojiye gönderilsin dedi. Hopa'da KBB uzmanı yok. Yarın Artvin'e gideceğim...

Artık hiç şaşırmıyorum hayatın önüme koyduklarına.


Update: Tükürük bezi kistiymiş. Doktor zararsız dedi. Uyuşturup aldı hemen :) bu da böyle saçma ve gereksiz bir endişe olarak geçip gitti çok şükür :) 

18 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  2. Artvin deyince gözlerim parladı. Memleket sevgisi böyle bir şey demek ki :) Çok geçmiş olsun. Dilerim sonuçlar da temiz çıkar ve en kısa zamanda şifa bulursun..

    YanıtlaSil
  3. Rabbim afiyet ve iyilikler nasip etsin inşaAllah.

    YanıtlaSil
  4. Bişeycik olmayacak, hiç korkma, bilirsin benim 6.hissim hiç yanılmaz ama yine de göster.
    Dil yaresidir o <3 Geçmiş bitmiş olsun tez zamanda.

    YanıtlaSil
  5. Büyük geçmiş olsun Allah şifa versin.

    YanıtlaSil
  6. Ah, şifalar diliyorum..
    Bende de benzer sorun var, KBB-ev arası mekik dokuyorum.
    Umarım işlemin kolaylıkla yapılır ve tabii sonucu da tertemiz çıkar..
    Haber ver olur mu?

    YanıtlaSil
  7. Geçti geçti diyeyim gelmiş geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

    YanıtlaSil
  9. DBB'nin düşüncesine aynen katılıyorum. Hiçbir şeycik olmayacak. Basit bir şeydir. Moralini ve enerjini yüksek tut. Kızımdan biliyorum, doktorlar milyonda bir olasılığı atlamak istemez, işi garantiye alırlar. Güzel haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  10. Bana da bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama işte yine de gereksiz strese maruz kalmaya ve maruz bırakmaya gıcık oluyorum. Durduk yere gerginlikle boğuşuyorum. Ama bu da geçer elbet biliyorum :) Hepinize çok teşekkürler, paylaştıkça azalıyor yükler :)

    YanıtlaSil
  11. çok çok geçmiş olsun yaa. iyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  12. zamanın olursa, belki yeni ağaç ev sohbetini de yaparsın kii :)

    YanıtlaSil
  13. Tükürük bezi kistiymiş. Doktor zararsız dedi. Uyuşturup aldı hemen :) bu da böyle saçma ve gereksiz bir endişe olarak geçip gitti çok şükür :)

    YanıtlaSil
  14. Tam yazacaktım bişey olmaz diye, update kısmını gördüm, çok sevindim. Çünkü dil altında irili ufaklı var yani herkeste. Ama dikkatimizi bişey çektiği zaman hep gözümüze batıyor,o açıdan iyi olmuş aldırdığın.

    YanıtlaSil
  15. Ya bu aralar o kadar çok duyuyorum ki bu kist olayını.. bir arkadaşım da daha boğazında çıktı, parça alındı ve önemsizmiş. Yetişebilseydim sana merak etme diyecektim ama şükür sen almışsın güzel haberi :) <3 gelmiş geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil
  16. Sizi de meraka gark ettim. Ama işte yazmadan geçip gitmiyor bazı şeyler. Yazıyorum. Yazdıkça geçip gideceğine inanıyorum her şeyin. Tekrar tekrar çok teşekkürler yorumlarınız için :)

    YanıtlaSil

Hayat'ın yeni çelmeleri...

Dün sabah okulda rahatsızlandım, 2 kez kustum ve midem delinircesine ağrımaya başladı. Evrim beni okuldan alıp acile götürdü. Bağırsak filmi...