Cumartesi, Temmuz 06, 2024

Beklenen Buluşma #2. Günün Şahane Gecesi

Beklenen buluşma gerçekleşti; Sevgili Buraneros ve Enn sevdiği kadın ile buluştuk! O kadar harika bir akşamdı ki benim kelimelerim anlatmaya yetmeyecek sanırım. Eminim Sevgili Buraneros benden çok daha iyi anlatacaktır.

Dün akşam Sevgili Buraneros, gelip bizi kaldığımız polisevinden aldı ve geçtiğimiz her yerin tarihini adım adım anlatarak şahane bir mekana götürdü. Enn sevdiği kadın da aramıza katılınca ekip tamamlandı ve unutulmaz gecemiz başlamış oldu. Gerisi şahane bir sohbet ve anlatılmaz bir keyif :) Enn sevilen kadının neden öyle olduğuna ve namını sonuna kadar hak ettiğine bizzat şahit olmak harikaydı! 

Gecenin finalini "BirTat" pastanesinde yaptık. Keşkül, limonata, Alman pastası, Adisababa(?) ve hatta Acıbadem kurabiyesi deneyerek damaklarımıza ufak çaplı bir şölen yaşattık :)



Sevgili Buraneros ve Enn sevilen kadınla tanışmak, aynı sofraya oturup sohbete dahil olmak çok keyifliydi. Umarım biz de birgün onları Hopa'da ağırlayabiliriz :)

26 yorum:

  1. Ayyy harika, ne güzel! Evet Adisababa diye bir tatlı var, şimdi nasıl bir şey desen tarif edemem ama küçük Kınalı'mızın büyük Bahar pastanesinde 80'lerden itibaren vardı. Aynı zamanda Etiyopya'nın başkenti olur sanıyorum. Çok şanslısınız ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. joecuğum, bir de Baylan'ın adisababası meşhurdur ve lezizdir :)

      Sil
    2. Biz de kendimizi şanslı hissediyoruz :) çok teşekkürler küçük Joe :)

      Sil
    3. şule cim o zaman serbest öğün zamanı gelince söz verelim birbirimize birer porsiyon Adisababa yiyelim Baylanda.

      Sil
  2. o ne güzel, hepimiz için, hepimiz adına:)

    YanıtlaSil
  3. Yaaa ne hoş :) Bu yazın okuduğum ilk blog buluşması hem de :) Ne güzel değil mi bu sayfaların güzel insanları biraraya getirmesi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yaz dileyen tüm Bloggerlar buluşur umarım. Tabi ki seninle biz de dahil Ceren'im <3

      Sil
  4. O kadar sıcak, bir o kadar sevimli ve bize geceyi yeniden yaşatan o kadar içten bir anlatımdı ki Sevgili KuyruksuzKedi... Sanırım bana hayatımın en güzel yazılarından birini yazma fırsatı da vermiş oldunuz. Sayenizde bir kankam oldu, yani fena hava atabilirim, işte bu tatlı kız benim kankam diyerek ki kesinlikle çok özel biri ve o güzel aileyi muhteşem tamamlıyor kendisi. Çok uzatmadan bağlarsam bu kısa özeti. Biribirine bu kadar yakışan kaç aile anlatabilirsin Eyyy Buraneros dense, önce tahtaya üç tık yapar, sonra da nazar değmesin diyerek dilime fermuar çekerim:) Bu tabii ki yazmama engel değil:)
    Elimdeki malzeme o kadar hoş ki yazarken kanatlanırsam hiç şaşırmam. Sizi tanımak, sizinle aynı masada buluşmak muhteşemdi:)

    Arkası bir kaç gün sonra...:) Çünkü önce o rüya saatlerden normal dünyaya dönebilmem gerekiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Buraneros :) Siz arabadan indikten sonra Arya, "İlk anda şaşırmıştım ama düşününce keşke bizimle gelseydi gerçekten Ankara'ya, gidene dek sohbet ederdik" dedi. Hediye kitaplarınızı da çok beğendik :)

      Sil
  5. Sizin de, Buraneros'un da yazılarını hep severek takip etmişimdir. Bu yüzden beraber keyifli vakit geçirmenize şaşmamalı! Çok sevindim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bazı Blogger buluşmaları 40 yıllık dost buluşmaları gibi oluyor :) Yazılardan birbirimizi tanıyor oluyoruz ve sıfırdan tanışıyormuş gibi değil de sanki yakın zamanda yarım kalan bir sohbete devam ediyormuş gibi hissediyor insan :)

      Sil
  6. Geçen yılın blog buluşmalarından biri seninleydi ve ne keyifliydi. Umarım bu yaz hem seninle, hem diğer blogdaşlarla yeniden yaşarız. Sizin buluşma ise efsane olmuş. Çok sevgiler, iyi tatiller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizler gibi okuduğum, satırarlarında günlük hayatlarına dahil olduğum ve yüzyüze gelmeden tanıyıp sevdiğim Bloggerlar ile buluşmak inanılmaz keyifli öğretmenim. Çok teşekkürler :)

      Sil
  7. Çok güzel bir buluşma olmuş; insanların kelimeleriyle birbirini tanıması ne muhteşeme bir şey 🌺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifliydi ve tam da dediğiniz gibi hiç yabancılık çekmedik kelimelerimiz sayesinde. Çok teşekkürler :)

      Sil
  8. Ne güzel bir buluşma :) Blogspotun samimi havasını gerçek hayata taşımışsınız :)

    YanıtlaSil
  9. Şimdi Buraneros'ta okudum, hatta ona da yazdım. Onun yazısının başını okurken kesin Kuyruksuz Kedi ile buluştular,çekirdek aile diyor vs deyince çaktım :) Çok sevindim. Böyle buluşmaları okumaka acayip hoşuma gidiyor. Yüzümde kocaman bir tebessüm ile yazıyorum. Çok sevgiler. 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler 🥰 Yüzlerde gülümsemeyle okunan bir yazının kahramanlarından biri olmak mutluluk verici :)

      Sil
  10. pastane kısmı çok fena güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  11. Vay bugünkü yazıdan buraya sıçradım.. hem de 2 buluşma olmuş, gerçekten ne hoş, devamı da İzmir' de olacak inşallah. :) <3

    YanıtlaSil
  12. Yorum yazdım ama azizliğe uğradım, neyse :)
    Gerçekten harika olmuş, ben en son yazıya bakmıştım ki orda anladım iki kez buluşulduğunu. Enfes ötesi olmuş. Bloggerlar buluşuyor başlıklı yazıların çoğalması dileğimle. :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar spam.e takılmış Momentoscum. Diğer yazıdaki yorumunu okuyunca kontrol edip çıkardım. Blogger sayesinde kırk yıllık dostlar gibiyiz :)

      Sil

*Bir Garip Sevda

Nasıl çarpıyordu kalbi delicesine... İşte oradaydı! Sokağın karşısındaki lambanın altında duran şu arabanın içinde, "Gel" demesini...