Perşembe, Mayıs 04, 2023

Böyle...

Görünmez olmak istediğim, yer yarılsa da içine düşsem, yok olsam dediğim günler oluyor. Bir de tüm benliğimle burdayım, benim ve ben böyleyim diye haykırmak istediğim günler. Herbir hücremden ışık saçtığım, içimin içime sığmadığı günler!

Bugün ikisinin arasında gidip geliyorum. Tüm enerjimle evden çıktığım ama tüm enerjimin hiç de hak etmeyenlerce yok edildiği bir gün olurken okul çıkışı yakın arkadaşlarımla oturup "Su" terapisi aldım biraz. Su, Funda'nın dünya tatlısı kızı :)



Evrim'i kandırıp sahilde mini piknik yapsam daha da iyi hissederek bitirebilirdim günü ama dersi varmış, öğrencisi geldi. Biraz evde dolaşıp sahile attım kendimi. Güneş batana dek burdayım.



14 yorum:

  1. Gözlüğün pek sevimli durmuş Su'da... Ve bakışı ile gülümsemesi pek tatlı, duruma dair farkındalığı ise muhteşem... ve gülümsetti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de gülümsetiyor hep Su kuşum 🥰 Bebekler iyi geliyor insana Sevgili Buraneros :)

      Sil
  2. Bende de bir piknik yapma isteği var ki anlatamam ama havalar nanay :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havalar tam düzelmedi bi' türlü ama eninde sonunda gelecek bahar! Umudumuzu taze tutalım :)

      Sil
  3. En saf, en duru halleriyle çocuklar gerçekten iyileştirici özelliğe sahipler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En ufak sesleri, bir minik gülüşleri yetiyor insanı iyileştirmeye :)

      Sil
  4. şeker gibi terapi yaniii :)

    YanıtlaSil
  5. Çoğumuzun böyle zamanları oluyor. Mesela burayı baz alırsam, enerjim yükseldiğinde bir şeyler yazmak, anlatmak istiyorum. Yazana kadar enerjim düşüyor, anlatamadan kalıyorum. Kendime kızıyorum bu sefer. Bu hali genele yaydığımızı düşünürsek çok sevimsiz bir durum:) İyi anlarımızın kıymetini bilelim en iyisi.
    Sevgiler Rüya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen yazana dek kaybediyor insan o hevesi, enerjiyi maalesef. Olduğu kadar, olduğu zaman deyip devam etmek gerek sanırım :)

      Sil
  6. Bahar gelince herkeste bir canlanma oluyor. Gerci biz Avusturya'da yağmurdan kurtulamadık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmur bir süre sonra depresifleştiriyor insanı :( Hopa da tam kavuşamadı güneşe; 2 gün açıyor, 5 gün kapatıyor :( Umarım oralara da buralara da kalıcı olarak gelir Güneş, en azından bir süreliğine :)

      Sil

Pazar Mesaisi ve Kendine Ait Bir Oda

Öğretmen olmak bazen eve sınav kağıtları ile gelmek, bazen gönüllü etüt yapmak, bazen gönüllü gözetmen olmak, bazen hem ana-baba olmak manas...