Pazar, Ağustos 20, 2023

Yaslı Gittim, Şen Geldim :))

İlk kez bir tatilden kilo vermiş olarak geldim sevgili okur :)

Tatile çıkmadan önce 67.7 gösteren tartı - boyum 1.78 - tatil dönüşü 64 gösterdi! 3,5 kg erimiş sıcaktan :)))

Eve gelince kilolar da geri gelmesin diye 1 hafta şekersiz beslenmeye karar verdim ve ilk kez hiç zorlanmadan şekersiz bir hafta geçirdim. Sadece 2 kez soğuk su ile karıştırdığım az miktarda karadut özünden yapılmış meye suyundan içtim. Ne çikolata, ne tatlı, ne dondurma ne de paketli gıda tüketmedim. Onun dışında her zamanki gibi beslendim. Verdiğim kilonun hızlıca geri gelmesini engellediğimi düşünüyorum.

Şekersiz geçen 1 haftanın sonunda yavaş yavaş tekrar tatlı yemeye başladım çünkü bir ömür şekersiz / tatlısız yaşamak pek de keyifli olmaz benim için. Yiyorum dediğime bakmayın, abartmıyorum eskisi gibi. 1-2 kez mini dondurma yedim; bir de kendi yaptığım pankeklerden yedim. Henüz paket paket çikolata yememiş olmakla gurur duyuyorum desem yeridir :))



Kahvaltım hemen hemen her gün böyle


Üstümdeki takım Evrim'den doğum günü hediyem :) 


Dün gece sahildeydik.
Yıldızların altında yüzerken içime dolan mutluluğun tarifi yok 🥰

29 yorum:

  1. Evrim'e çok alkış, seçimini çok beğendim, sana da çok yakışmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Buraneros :)
      Ben de çok beğendim hediyemi :)

      Sil
  2. Yazın zayıf olmak gibisi yok, efil efil giysiler içinde insan nasıl mutlu hissediyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın kalın giysiler içinde gizleniyor insan ama yazın her gram ekstra sıcak, ekstra azap gibi :))

      Sil
  3. Çok yakışmış kıyafetin iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  4. Oh, ne keyifli haberler, maşallah. <3
    Hediye çok yakışmış, zevkli bir seçim olmuş. :)

    YanıtlaSil
  5. Tatliyla aramızdaki ilişki mesafeli sayılır ama ah o ekmek alışkanlığı yok mu:( Bu arada 1.78 olsam ne yediğimin pek önemi olmazdı:)))

    YanıtlaSil
  6. aferin sanaaa :) takım süpermiş :)

    YanıtlaSil
  7. Çok yakışmış kıyafet, iyi günlerde giy. zaten kilolu değilsin ama giden tabii ki iyi olmuştur.

    YanıtlaSil
  8. Ahhh şu beslenme rutinini bende oluştursam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komple bir beslenme rutini zor ama tek bir öğünü sabitlemek kolay :) Kahvaltım sabit olunca diğer öğünlerde daha iyi hissediyorum :)

      Sil
  9. Merhaba, nihayet yazıyorum:)) Önceki yazınızı da okudum, hak ettiğiniz güzel bir tatil yapmışsınız. Dikili'den tekne turu yapıldığını hatırlamadım. Eşiniz ve sevgili Arya ile birlikte mutluluğunuz daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mr. Kaplan. Sizi gördüğüme sevindim 😊 Nasılsınız? Nerelerdesiniz?

      Sil
  10. Boyunu kıskandığımı itiraf edebilirim...Takım çok güzel bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok hiç kıskanma çünkü Türkiye standartlarında bu boyla yaşamak zor. Pantolon bulmak bile başlı başına bir mücadele. Çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Evrim o kadar zevkliyse bravo, benim kocam aşırı zevksiz valla, link atsam gider gene yanlış alır. :D
    Gece denize hiç girmedim ya sahi çok mu güzel??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim zevklidir şansıma :) Ama bazen benim de link atıp kopya verdiğim oluyor :) Yıldızlı bir gecede denizde yüzmek gerçekten müthiş :)

      Sil
  12. Harika, ben de bu yaz 3 kg verdim umarım geri almam 🙈🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper :) Umarım bu yaz verilen hiçbir kilo geri gelmez :D

      Sil
  13. Merhaba benim adım Nira. Anderson'la yıllardır ilişkim vardı ama o benden ayrıldı. Onu geri almak için elimden geleni yaptım ama hepsi boşunaydı. Ona olan sevgimden dolayı onu gerçekten geri istiyordum. Ona her şey için yalvardım, sözler verdim ama o reddetti. Sorunumu arkadaşıma anlattım ve o da onu geri getirecek bir büyü yapmama yardım edebilecek bir büyü uygulayıcısıyla iletişime geçmemi önerdi. Büyülere hiçbir zaman inanmamış olsam da denemekten başka seçeneğim yoktu. Bu yüzden büyüyü yapan kişiye e-posta gönderdim ve o da bana üç gün içinde her şeyin düzeleceğine ve eski sevgilimin bana geri döneceğine dair güvence verdi. Şaşırtıcı bir şekilde, bu olay ikinci gün saat 16.00 civarında gerçekleşti. Eski sevgilim beni aradı, her şey için özür diledi ve beni çok sevdiği için geri istediğini söyledi. Çok sevindim ve ona döndüm. Yeniden mutlu bir şekilde birlikte yaşamaya başladık. İlişki sorunu olan tanıdığım herkese, sorunumu çözmemde bana yardım eden gerçek ve güçlü büyü uygulayıcısına yönlendireceğime söz verdim. Yardımına ihtiyacınız olursa, ona babawalewiseman01@gmail.com adresinden e-posta gönderebilirsiniz. Aşk büyüleri, kayıp aşk büyüleri, boşanma büyüleri, evlilik büyüleri, bağlama büyüleri, büyü bozma büyüleri, sevilen birini geçmişten uzaklaştırma büyüleri dahil olmak üzere çeşitli büyü türleri sunar. , terfi büyüleri, tatmin büyüleri ve muzdarip olduğunuz hastalıklara şifa. Yaşadığınız her türlü soruna kalıcı çözüm için kendisiyle iletişime geçin.
    babawalewiseman01@gmail.com aracılığıyla WhatsApp +2348136951551

    YanıtlaSil

İyileştiren Sevgi

" Seni sevmeyi dünyanın en güzel şiiri yapacağım " demiş Edip Cansever. İnsan kendini sevilmeye layık görmeyince gerçekten sevildi...