Pazar, Temmuz 14, 2024

Biri Nazar Mı Dedi? #10. Gün

Sözüm Blogger meclisinden dışarı ancak diğer mecralar için sosyal medya nazarı diye bir şey var sanırım cidden. Annem sık sık "Facebook'ta ya da Instagram'da paylaşmayın fotoğraflarınızı" der ama çok da ciddiye almıyordum önceki güne kadar. Önceki sabah önce dudağımın uçukladığını fark ettik sonra da tüm gün oda kapısı ile sorun yaşadık. En az 5 kez müdahale edilip tamir edildi kapı ama nedense sürekli tekrarlıyor sorun. Şu güzelim tatilde nazara olan inancımız tazelenmese iyi olurdu ama n'apalım olsun :)))

İşin şakası bir yana hayatta böyle ufak tefek aksilikler olabiliyor. Tam her şey yolunda gidiyor derken ayağımız tökezleyebiliyor. Çok da takılmadan olur öyle deyip yola devam etmek gerek :) Eski ben asla yapamazdı. Alt tarafı bozuk bir kapı yüzünden "tüm aksilikler de bizi buluyor, bir işimiz rast gitmiyor" diye diye oturup ağıt yakardım. Olay bitse bile etkisinden çıkamaz, negatife bağlardım hemen ama dün yaşadığımız kapı krizinde gayet sakin alıp tamire gelenlerle sohbet edip gırgır şamata yaptım :)) 

Yıllar önce Evrim'le sevgililik dönemimizde bir akşam sofra hazırlarken ve artık açlıktan ölmek üzereyken tüm sıcağa, imkansızlık içindeki mutfağımıza rağmen  kızarttığım bir tabak ekmek elimden düşüp yeri boyladığında girdiğim sinir krizini hiç unutamam. Oysa ki hem faydasız hem de aşırı bir tepki. Şimdilerde benzer şeyler yaşayınca olan oldu deyip boşveriyorum. Dün de öyle yaptım.

Kapı mevzu zor da olsa çözülünce günlerdir yapalım dediğimiz şeyi yapıp Arya ile otelin kuaförüne saçlarımızı cornrow örgü yaptırmaya gittik. Arya o kadar güzel oldu ki... 




Bana da hafiften bir gençlik aşısı oldu gibi :)) 


Dün gecenin eğlence programı Evrim'in dört gözle beklediği karaokeydi :) Evrim, Elvis Presley'den Can't Help Falling in Love With You şarkısını söyledi. Fena değildi :)) Gecenin kazananı ise Ankara'nın Bağları ile herkesi costuran abiydi bence :) Bir de gerçekten çok güzel sesi olan ve Sezen şarkısı söyleyen genç bir arkadaş vardı. 

Cuma geceki Moğol akrobatlardan bahsetmesem olmaz. Acayip yetenekli bir ekipti. Onlar havada uçarken ay aman nasıl uçuyorlar, düşmesinler diye diye izledim :) 




Ayağıyla ok atıp hedefi vurmak?! 


Bir de ikinci kademeye tırmanıp tekrarlamak?!?!? 


Ekibin herbir üyesi acayip yetenekliydi. Tüm ekip 4-5 kez kostüm değiştirip birbirinden güzel farklı kareografiler sundular. 


Yarın son tam günümüz, sonraki gün 12'de otelden ayrılıyoruz. Eskişehir'e Isparta üzerinden gidip Isparta'da 1-2 gün kalmak istiyoruz ama henüz net değil. Bakalım :)


9 yorum:

  1. otel animasyonları yaz gecelerinde ne güzel :) şimdiden iyi yolculuklaaar :)

    YanıtlaSil
  2. saçlar şahane olmuş :)
    ya ben de nazara inanan bir insanım ama yapacak yok :P

    YanıtlaSil
  3. Saçlar şahane şahane :)

    YanıtlaSil
  4. Saçlar şahane eyvallah da ondan daha öte bir hoşluk var, anne kız ilişkiniz. Bizzat tanık olmuş biri olarak altını bir kez daha çizmek isterim ki muhteşem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Buraneros. Çok zor zamanlar geride kaldı, artık daha kolay çocuklu hayat :) Arya büyüdü, ben biraz sakinleştim; işler yatıştı :))

      Sil
  5. Ana kız saçlarınız nefis olmuş :)

    YanıtlaSil

*Bir Garip Sevda

Nasıl çarpıyordu kalbi delicesine... İşte oradaydı! Sokağın karşısındaki lambanın altında duran şu arabanın içinde, "Gel" demesini...