Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeniden Eskişehir #15. #16. #17. Gün

Ayın 18'inde Isparta'dan ayrılıp Eskişehir'e gittik. Dayımız ve yengemiz tatil dönüşü de mutlaka onlara tekrar gitmemizi istemişlerdi. Seve seve gittik tabi ki :)

15. günümüz yolda geçti. Cumhuriyet sucuklarında mola verip hem karnımızı doyurduk hem de Afyon köy ekmeği aldık. Eskişehir'e vardığımızda akşam olmuştu. Dayımlarla yemek yiyip dinlendik. Ertesi gün hep birlikte Kanlı Kavak parkına gittik. Parka bayıldığımızı söylemeye gerek var mı bilemiyorum :)) 





Parktan sonra Haller'e gittik; takı aldık, pizza ve yine o harika tahin dondurmasından yedik :) Sonra barlar sokağına gidip biraz da orda takılıp günü keyifle bitirdik :) 





Eskişehir'deki son günümüzde Vega alışveriş merkezine ve Şelale parka gittik. Şelale park çok güzel bir yer. İçindeki Şelale Cafe'de midem bayram etti çünkü Eskişehir deyince aklıma ilk düşen şey çibörek ve sonunda yiyebildim :))



Yel değirmeni olur da Don Quiote olmaz mı hiç 😄




Geceyi evde dinlenerek, ailecek sohbet muhabbet ile bitirdik ve ertesi gün biz yine yollara düştük. 

Bir sonraki durağımız Samsun. Tabi ki yine Sevgili Buraneros ve Enn sevdiği(miz) kadın ile buluştuk :) 

Bir koşu yazıp yayınlayayım :) 

4 yorum:

  1. Çoook güzelll yemyeşil! Çocukluğumun Eskişehiri sarı bir toz bulutu, muhteşem bir kente evrilmesi beni çok umutlandırıyor!!! İsteyinca yapılıyor işte!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten inanılmaz yeşil, inanılmaz güzel bir kent! Belediyelerin düzgün çalışırsa kentlerin ve hayatlarımızın nasıl değişeceğinin canlı örneği Eskişehir.

      Sil
  2. Eskişehir hep çok güzel. ama çibörek, fotoğrafı ile bile, beni benden aldı yine :) afiyet şeker bal olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Çibörek beni de benden aldı :)

      Sil

Rutinin İçinde Kalabilmek İçin Rutinin Dışına Çıkmak...

Hayat kocaman bir paradoks bence. Her şey zıttıyla bir arada ve zıttıyla anlamlı. Genel olarak çözmeye çalışmanın çok da faydası yok. Olduğu...