Pazar, Eylül 29, 2024

Beynime Kapatma Düğmesi İstiyorum!

Uyutmuyor beni beynim! Durmak bilmiyor arkadaş! Sürekli kendi kendine yeni sekmeler açan virüslü bilgisayar gibi..

Dün tüm gece sağdan sola, soldan sağa döndüm; bir sekmeyi kapattım, bir başkası açıldı yerine. O kadar yoruldum ki sabahın köründe kalkıp mutfağa attım kendimi. Önce mutfağı temizledim, sonra kek yaptım, sonra Arya'nın öğle aralarında yemesi için bir haftalık sandviç hazırladım. Yetmedi taze fasulye ayıkladım, semizotlarını suya bastım, kahvaltı için yumurta haşladım. Taze fasulyeyi ocağa koydum ama tüp bitmiş. Balkondan piknik tüpü alıp onda pişirdim. Semizotlarını sudan çıkarıp tek tek ayıklayıp kurutup beze sarıp dolaba kaldırdım. Tüm bunları yaparken kulaklık takıp bangır bangır müzik açtım ki salak beynim az da olsa uyuşsun.

Günün geri kalanında beynimi Kore dizisi izleyerek uyuşturmaya çalıştım. Şu anda da öyle yapmaya devam ediyorum. Ama işi sağlama almak için bir de elma-vodka ekledim denkleme. Umarım işe yarayacak ve bebekler gibi uyuyacağım.

4 yorum:

  1. Endişelenme, zaman zaman hepimize oluyor bu ayarsız durunlar. Bazı geceler küçük bir şey aklıma gelmesin eğer düşünmeye başlarsam yandım aman! sonra uyku bir kaçıyor ki en az 4 saat uyuyamıyorum. ee sabah bir de işe kalktıysam o gün boyunca kafam kazan gibi. baş ağrılarımı saymıyorum bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da böyle maalesef :( Ama 2-3 günün sonunda vücut kapatıyor kendini otomatik olarak, istemesen de sızıp kalıyor insan bir yerde.

      Sil
  2. Yazdıklarını anlıyorum :) Umarım uyumuşsundur.
    Ben şeyde takılı kaldım; 1 haftalık sandviç nasıl yapılır ya? Ben sabahtan yaptıklarımı öğlene "öööö" diye beğendiremiyorum, nasıl yani 1 hafta nasıl dayanır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sandviç ekmeğinin içine kaşar/dil peyniri/örgü peynir ve hindi füme koyup streç filme sarıyorum, poşetleyip dolaba atıyorum. Bi haftalık dedim ama haftasonu dahil değil yani 5 adet yapıyorum hafta için öğlen okuldan gelince yiyor Arya. Bıraksam tüm hayatını bu sandviç ile geçirebilir Arya :)))

      Sil

Beynime Kapatma Düğmesi İstiyorum!

Uyutmuyor beni beynim! Durmak bilmiyor arkadaş! Sürekli kendi kendine yeni sekmeler açan virüslü bilgisayar gibi.. Dün tüm gece sağdan sola,...