Salı, Ekim 01, 2024

Uyudum

Dün gece sonunda uyuyabildim. Yine bir süre sağa sola döndüm ama sonunda tahmin ettiğim gibi yorgunluğa teslim oldu vücudum. Bir civarı uyuyup altı buçuk gibi uyandım.

Dün okul çıkışı Arya ile son doz Hpv aşımızı olduk ki o bile günlerdir aklımda dönüp duruyordu. Sonrasında biraz arkadaşlarımla vakit geçirdim. Canım eve girmek istemeyince Evrim'i dışarı çıkmaya ikna ettim. Birlikte yürüyüp sonbahar güneşinin tadını çıkardık, kahve içip sohbet ettik. 

Eve döndükten sonra kafama takılan sorunların bir şekilde çözülebilecek olanlarını çözdüm. Elimden bir şey gelmeyenleri bir kenara ittim. Uzun vadede çözülecekler için ilk adımları attım. Yatağa elimde kitapla gittim. Saçma sapan düşüncelerin beynimi esir almasına fırsat vermedim. Sanırım yorgunluğun yanı sıra tüm bunların da etkisi oldu uyuyabilmemde.

Bu sabah daha dinç uyandım. Arya ile kahvaltı yaptık. Şimdi okula gitmek için çıkmam gerek.

Görüşmek üzere... 

9 yorum:

  1. Günaydın! :)
    İyi bir gece uykusu gibisi yok. :)

    YanıtlaSil
  2. uyku, şifa olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. Ekim güzel başlamış işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen düşünüyorum Ceren'im, Hayat güzel de işleri zorlaştıran biz miyiz acaba? Daha az düşünüp daha çok yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor galiba.

      Sil
  4. Merhabalar.
    Doğru zamanda yatağa girmemize rağmen, uyuyamadığımız günlerin sayısı, uyuduğumuz günlerin sayısından çoktur. Ama uykusuzluk sorununu çözmede en büyük yardımcımız, yine kendimiz olacağız. Sağlıklı bir uyku uyumanın yolunu bulduğunuza sevindim.
    Selam ve saygılarımla birlikte sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Recep Bey. Umarım uykusuz gecelerimiz mümkün oldukça az olur. Selamlar, saygılar...

      Sil
  5. Aferin sana:)

    Seninki biraz sıkıntılı ama güzel büyümek sonuçta:)

    YanıtlaSil

Uyudum

Dün gece sonunda uyuyabildim. Yine bir süre sağa sola döndüm ama sonunda tahmin ettiğim gibi yorgunluğa teslim oldu vücudum. Bir civarı uyuy...