Cuma, Haziran 16, 2023

Bugün...

Arya bugün ilkokulun son karnesini aldı. Takdirle mezun oldu kuzum. Öğretmeninden yana o kadar şanslıydık ki ne anlatsam az kalır. Keşke 4 değil de eskisi gibi 5 yıl olsaydı ilkokul. Eminim gelişimleri için çok daha faydalı olurdu.




Öğretmen olduğum için karne gününde Arya'nın okulu ile kendi okulum arasında mekik dokumak kaçınılmazdı. Sabah önce kendi okuluma gittim sonra Arya'nınkine gelip sonra tekrar kendi okuluma döndüm. Her şey sabah 8 ile 11.30 arasında olup bitti. 




Okuldan sonra kızlarla cafede oturduk sonra bir süre eve uğrayıp tekrar çıktım. Kızlar geleneksel erken doğum günü kutlamamı gerçekleştirdiler tabi ki :))) Geçen yıldan beri herkesin d.gününü pasta yerine sevdiği başka bir şeyle kutluyoruz. Bu yıl benimkini patlıcan kebabına mum dikerek kutladı kızlar 😂 Bayılırım patlıcan kebabına 🤩


Doğum günüm 1 Ağustos ama o tarihte bir arada olamıyoruz diye her yıl okul kapanırken kutlanıyor doğum günüm :)) 


Sürpriz dediğin böyle olur :)) 


Bir okul yılını daha bitiren yorgun ama mutlu öğretmenler olarak dağıldık evlerimize bugün. Yarın tatilin ilk gününde coşan öğretmenler olarak canlı müzikle gecelere akacağız :)) 

Yarın üniversite sınavına girecek eski öğrencilerim var. Kalbim onlarla. Umarım tüm gençler emeklerinin karşılığını alır, hayallerine bir adım daha yaklaşırlar.

22 yorum:

  1. Arya'yı kutlarım Mrs. Kedi. Umarım yaşamı boyunca şans onunla birlikte olur. Arya ve onun gibi Atatürkçü pırıl pırıl gençlerin yetiştirilmesine emeği geçen siz, öğretmenlere saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Bu dönemde gerek ortam gerekse ekonomik açıdan sizlere kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mr. Kaplan. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum. Biz Arya'yı ve elimizin değdiği çocukları ne kadar iyi yetiştirirsek yetiştirelim gelecekleri için endişe etmekten alamıyorum kendimi. Umarım şansları olur gelecekte.

      Sil
  2. Arya özelinde elbette vefakar anne babayı da kutlamak gerek. 5 yıl konusunda aynı fikirdeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Buraneros :) Her şey bir yana okul söz konusu olunca Arya'nın sorumluluk sahibi olması işimizi epeyce kolaylaştırdı :)

      Sil
  3. Arya'yı kutlarım, yolu hep güzelliklerle dolu olsun...

    YanıtlaSil
  4. Canıııııım nice başarılarına mutluluklarına inşallah Arya’mın, tebrikler! Umarım bir sonraki öğretmen(ler)i de böyle olur şansına 🍀 İyi tatiller!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Cerenim, çok sağ olasın <3
      Şansı bol olsun kuzucuklarımızın🍀

      Sil
  5. Arya'nın yolu açık ve başarı dolu olsun..

    YanıtlaSil
  6. Arya'yı kutluyorum. Her başarılı çocuğun arkasında sevgi dolu, anlayışlı bir anne vardır. Onlar ülkemizin umudu, gelecek güvencesi.
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Çoğu zaman sabırsız bir anneyim ama Arya halkını her daim savunan ve alan bir çocuk :) Sevgiler...

      Sil
  7. Merhabalar.
    Kızınızı bu başarısından dolayı tebrik ederim. Keşke dediğiniz konuya aynen ben de katılıyorum. Bu iktidar, eğitim ve öğretimin içine de etti. Bunu herkes biliyor, ama yapacak bir şey yok maalesef.
    Kızınıza hayatında sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim, Allah zihnini ve bahtını açık etsin inşAllah!
    Sağlıcakla ve esen kalın.

    YanıtlaSil
  8. Nice güzel yaşlar olsun, şekeri bıraktığım şu günlerde alternatif pasta fikrine pek ısındım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep pasta hep pasta olmaz arada kebapla kutlayalım :)))

      Sil
  9. Yorum yazdım sanıp gidiyorum, noluyo o arada da kayboluyor yorum bilmem. ( Ben mi şabalaklaştım iyice , yazdım sanıp yayınlamıyo muyum ne )

    Arya'nın nice güzel mezuniyetlerini yaşayın hep birlikte.
    Tatil de çok güzel geçsin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara bana da çok oluyor, yorum/cevap yazdım diye gidiyorum ama yok yayınlanmamış, çözemedim ben de :) çok teşekkürler Handan :)

      Sil

İyileştiren Sevgi

" Seni sevmeyi dünyanın en güzel şiiri yapacağım " demiş Edip Cansever. İnsan kendini sevilmeye layık görmeyince gerçekten sevildi...