Pazar, Ağustos 11, 2024

İçimizdeki Canavar

Bu canavar kötü değil :) 

Haftasonu aile aktivitesi olsun diye puzzle yapalım dedik, içimizden puzzle canavarı çıktı; 1000 parçalı puzzle.ı bir günde bitirdik nerdeyse :)





3 parça çok zordu: Sol üst Love kelimesinin o ve e harflerinin ortası, sağ kenar orta bölüm tekerleğin bir parçası. Onları bulunca ara verdik :)

Yıllar önce Evrim'le Magna Carta haritasının puzzle.nı yapmayı denemiştik. Ben 10 parça bile bulamadan sıkılmış ve bırakmıştım. Kocaman ve sadece 2 renk olan puzzle.ı Evrim tek başına bitirmişti. Bu kez hepimiz birlikte yaptık ve çok eğlendik :) 



Bugün bitti puzzlemız :) En zor kısmı tam ortasıydı; Evrim tamamladı. Arya son parçayı saklamış, en son getirip taktı :D

Puzzle.ı Arya'nın odasına asacağız :) Aynı kutuda bir puzzle daha var. Yukarıdakini yapıştırıp çerçeveletince ikinci puzzle.a başlarız :) 

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ben normalde sevmem, parçayı bulamayınca sinirlenirim ama ailecek yapınca birimizin bulamadığını diğeri buldu, eğlenceli oldu :)

      Sil
  2. Ara ara hevesleniyorum puzzle yapmaya ama sabredemiyorum bir türlü, bitiremiyorum. Helal olsun size o yüzden :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benziyormuşuz :) Bitirmek için değil de vakit geçirmek, keyif almak için yapmayı hedeflemek lazım sanırım. Yani illa ki hemen bitsin diye inatlaşmamak, git gel arada iki parça koyup keyif almaya çalışmak sıkılmayı engelleyebilir belki :)

      Sil
  3. O zaman aferin hepinize, başarının büyüğü kankamın, gülümsetti. Sanki onunla ruhlarımız birbirine benziyor, tek fark ben büyüdükçe kapılarımı canımın istediklerine biraz daha açtım sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çoğunu o tamamladı ve hakkıyla son parçayı da o koydu Sevgili Buraneros :) Bakalım Arya büyüdükçe neler olacak :)

      Sil
  4. yapboz yaaa beş binlikler en güzeliiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5000 bize fazla :)) Biz başlayıp bitirmeyi seviyoruz :)

      Sil

*Bir Garip Sevda

Nasıl çarpıyordu kalbi delicesine... İşte oradaydı! Sokağın karşısındaki lambanın altında duran şu arabanın içinde, "Gel" demesini...