Perşembe, Temmuz 08, 2021

Yaz

Yaz en hızlı geçen mevsim bence. Diğer mevsimlerden farklı geliyor bana çünkü diğer mevsimler birbiriyle içiçe geçmiş gibi. Sonbahar, kış, ilkbahar keskin sınırlarla ayrılmıyor zihnimde (okul olduğu için olabilir :) Ama yaz öyle değil. Yaz farklı işte :) Keskin sınırları var.

Benim için yaz demek yolculuk demek, deniz demek, güneş demek, umut demek! Güneş varsa her şey yoluna girer nasılsa değil mi :) Ezelden beri severim güneşli günleri, dışım ışıkla parladıkça içim umutla dolar. Bugün de oldukça güneşli bir gün demek ki umut var :)

Yaza yakışır neşeli şarkılar dinleyelim öyleyse :)




Hopa Kadın Dayanışma Derneği'nin İstanbul Sözleşmesi yürüyüşünden bir foto... 



Ailecek deniz keyfi pek iyi geliyor :) 


Canlı müzik öncesi hazır süslenmişken...


Geçen yaz Corona yüzünden evden ayrılmamış, bir yerlere gitmemiştik. Bir tek doktor kontrolüm için Ankara'ya gitmiştim ki Salı günü yine aynı sebeple Ankara'ya gittim, 1 gece kalıp döndüm. Tahlil sonuçları haftaya çıkacak ama şimdilik her şey yolunda. Planlar değişmezse ayın 13'ünde tatil için Arya ile Çandarlı'ya (İzmir) babamın ve kardeşimin yanına gideceğiz. 

12 yorum:

  1. İçim açıldı yaaaa. Senden çok farklı çok güzel bir ışık saçılıyor etrafa! Hep mutlu ol canım benim.... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen güzel bakıyorsun canım benim <3 Bir de yalan yok, böyle heyecanlı ve mutlu olduğum günler ben de hoş buluyorum kendimi :) diğer günler kabus gibiyim :))))

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. (Ustteki yoruma katiliyorum )

      Sil
  2. Ne güzel, bayıldım. Bu yaz dediğin şey Ankara'ya da uğrar mı acaba? :) Haziran 6'sı filan kombi yanıyordu:) abartmıyorum herkes sanırım yakmıştır hani en ılık derecede ama yakmıştır. En son ne zaman denize girdiğimi hatırlamıyorum bile asırlar geçti...ölmeden önce tekrar girmek nasip olur mu bakalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl havalar gerçekten çok dengesiz gitti. Burda da normalde Mayıs başı denize girerken bu yıl Mayıs sonu girdim ama hâlâ havayı/suyu soğuk bulup girmeyenler var çevremde. Hava 3 gün güneşliyse 1 hafta fırtınalı. El birliği ile bozduk doğanın dengesini maalesef. Umarım en kısa zamanda tekrar denize girme fırsatınız olur :)

      Sil
  3. deniz ve yolculuk eveet, çandarlı da güzel tabii, iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  4. Yaz kesinlikle farklı diğer mevsimlerden, gerçi farklıydı demek de yerinde olabilir:-)) Çılgın yağmur ve serin geceler halen hangi mevsimde olduğumuzu unutturabiliyor:-)) Farklı olmasının diğer bir sebebi de sanırım göz açıp kapayana kadar bitmiş oluyor:-) İnşallah tahlil sonuçlarınız iyi çıkar ve keyifli bir yaz olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel olan her şey gibi çabucak bitiyor yaz da :) umarım hepimiz için çok keyifli bir yaz olur :)

      Sil
  5. Umarım Çandarlı keyifli geçiyordur. İyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mr. Kaplan. Çandarlı'da yuvarlanıp gidiyoruz diyeyim siz anlayın :)) Sevgiler, selamlar :)

      Sil

Bahar Şenliği

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bahar şenliğimizi dün gerçekleştirdik. Mini Mini Beşler :)  Şenlikte halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yar...