Perşembe, Mart 16, 2023

Küçük "an"lar...

Küçük küçük güzel "an"lar birleşip büyük  büyük mutluluklara dönüşüyor sanırım. Güneşli bir günde sahilde yürümek; yoğun bir gün sonrası arkadaşlarla oturup sohbet edip dertleşmek, gülüşmek; bir bebeği sevmek; kendi küçük bebeğinin büyüyüp koca bir kız oluşunu fark etmek; işe giderken radyoda güzel bir programa denk gelmek; iş çıkışı sevgilinin elinde kahve termosuyla sahilde seni beklemesi; çocuğun basket antrenmanı bitene dek arabada gözler kapalı müzik dinleyip stres atmak; ailecek keyifle yemek yemek; mutfak zemininde yalın ayak dans etmek; uyumadan önce yatakta anne-kız kitap okumak; çocuk uyuduktan sonra salonda sevgiliyle buluşup sarmaş dolaş film/dizi izlemek; haftasonu kahvaltıları, közlenmiş biber, kızarmış ekmek ya da tazecik, çıtır çıtır simit, herkesin sevdiği farklı peyniri birbirine zorla sevdirmeye çalıştığı ama başaramadığı anlar :) 

Ve daha bir sürü küçük "an"... 

İyi ki! 




14 yorum:

  1. Küçük anların tadını çıkarabilmek ya da küçük şeylerle mutlu olabilmek özel bir yetenek ya da bahşedilmiş bir hediye gibi gelir hep bana :) Ben de öyleyim çünkü. Ama sonrasında değil de mesela sadece arkadaşlarla sinemaya gideceğim zaman çok mutlu olabiliyorum.
    Şarkı seçiminiz de çok hoşmuş... Küçük büyük bir sürü güzel anılar biriktirmeye diyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutluluk zaten sürekliliği olan bir olgu değil bence. Ufak ufak işler yolunda gidince insana bir pozitiflik hâli geliyor. İşler bir yerde tıkanınca hop gidiyor o hâl :))

      Sil
    2. Hiçbir duygu kalıcı değil zaten, demek istediğim insanların çoğu gözünün önündeki güzellikleri göremiyor :)

      Evet, hayat böyle işte. Çalkantılı...

      Sil
  2. Birlikte ne güzel büyüyorsunuz. Ve bir kez daha altını çizerim ki; çok yakışıyor birlikte büyümek size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 33 sonrası başlayan ikincil bir büyüme evresi var bence Sevgili Buraneros :D İlki kadar belki de ilkinden daha sancılı bir süreç benim için. İnişler çıkışlar, iyi dönemler, baya kötü dönemler... Bu aralar çok iyi her şey :) Büyüdüm diyebilirim sanırım :))

      Sil
  3. Böyle bir yazı ben de yazdım, ne güzel anlar var hayatlarımızda.

    YanıtlaSil
  4. Böyle anlarınız bol ve değerli olsun..

    YanıtlaSil
  5. İçim sıcacık oldu :)

    YanıtlaSil
  6. Küçük anlardaki mutluluklar en sevdiklerim hele de sürpriz olursa ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik sürprizler çok iyi geliyor yorgun bünyelerimize :)

      Sil

Pazar Mesaisi ve Kendine Ait Bir Oda

Öğretmen olmak bazen eve sınav kağıtları ile gelmek, bazen gönüllü etüt yapmak, bazen gönüllü gözetmen olmak, bazen hem ana-baba olmak manas...