Cuma, Mayıs 07, 2021

Aşk Mektupları

Çoooook önceden kaydettiğim bir link çıktı geçenlerde tekrar karşıma. Bir proje, 300 aşk mektubu. Projenin sahibi bunu yapma amacını şurda anlatıyor. Renkler mektupların kime yazıldığını gösteriyor.  Aşağıya rastgele tıklayıp okuduğum mektupların linkini bırakıyorum. 


Mektup 152

Mektup 78

Mektup 227

Mektup 313

Mektup 296

Mektup 276


Aslında daha birçok mektuba tıkladım ama bazıları hiç okunmuyor maalesef :(




18 yorum:

  1. Ilginç gerçekten :-)) Renklerden kastı ne anlamadım ama 313 ü okudum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Projenin anasayfasında renkli karecikler var, onlara tıklayınca açılıyor mektuplar. Her renk başka bir kategori, mesela pembe ve kırmızılar aşk mektupları :)

      Sil
    2. Şimdi anladım. Dün gece telefondan okumuştum ve mektubun üzerine tıklama ihtiyacı duymamıştım:-) Az önce aynı mektuba giriş yaptım ve oradan diğer detayları da gördüm:-) Yalnız ana sayfada renk seçmek ve mektuplara girmek gerçekten çok keyifli, bir gece mi hiç sıkılmadan bunun başında geçirebilirim:-)

      Sil
  2. İlginçmiş :) Sahi ya, bir ara dolaptaki mektup kutusunu açıp içindekilerin çoğunu yakmam gerek. Haftada dört beş mektup yazardık Can'la birbirimize. Altı sene çıkıp, bu altı senenin çoğunda da ayrı şehirlerde olunca :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa niye yakacaksın ya? Ne güzelmiş mektuplaşmanız <3 Biz de Evrim'le şiir yazıp SMS atardık birbirimize. Keşke yazıp saklasaydık diyoruz hep.

      Sil
    2. Aman kimisi bizden sonra kimsenin eline geçmemeli, kimisi de saçma sapeyn bankada üç dosya okudum, nöbette iki bilardo attık şeklinde :D

      Sil
  3. Bu projeyi oluşturan kişinin fazlasıyla canı sıkılıyormuş anlaşılan. Ne gerek var onca kişiye mektup yazmaya. Yani ben olsam yazmazdım. Git vaktini ve enerjini daha hayırlı bir proje için harca. Yani bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben severim mektup yazmayı :) Evrim askerdeyken küçük bir defterin yarısına kadar mektuplar yazıp ona göndermiştim, kalan yarısına da o yazıp bana geri göndermişti. Böyle 2 küçük defter doldurmuştuk birlikte :)

      Sil
    2. Sizinki onun yaptığıyla aynı şey değil ama. Sizinki harika bir şey:) O defteri kaybetmeyin sakın;)

      Sil
  4. Tesadüf üç gün önce ben de Aşk Mektubu isimli minik bir öykü yazmıştım. Kısacık. O yüzden merakla okuyacağım. :)

    YanıtlaSil
  5. mektup yazmayı da almayı da pek severim oysa çoook uzun zamandır e-postaya hatta kısa whatsapp mesajlarına dönüştü herşey ne yazık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son mektubu canım Ceren'den aldım, ben de ona yazdım :) Bir de yeni yılda bir sürü tebrik kartı hazırlayıp gönderdik Arya ile. Terapi gibi, çok iyi geliyor insana :) Adresini bildiğiniz bir sevdiğinize yazarsanız bence çok mutlu olup o da size cevap yazabilir :)

      Sil
  6. Mektup yazmak, mektup almak ne kadar hoş, heyecan verici olaylardı eskiden. Bu arada yorumlarda geriye doğru gittiğimden dolayı Imany'nin "Slow Down" şarkısını da az önce dinlemiştim. Sözleri müthiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Imany'nin şarkılarına hayran kalmamak zor. Sözleri güzel, müzikleri güzel... Mektuplaşmak gerçekten büyük bir heyecan bence de. Yazıp yollamak, ulaştı mı diye merak etmek, cevap beklemek... Keşke yine yazılsa mektuplar!

      Sil
  7. aşk pembe ve kırmızı ve mavi olur zaten, siyah olmasın da :)

    YanıtlaSil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...