Pazar, Mayıs 30, 2021

Adını heceleyip durdum*

Yolda olmayı çok seviyorum.  



Sonuçtan değil de süreçten zevk aldığım tek eylem yolculuk yapmak. "Hadi olsun bitsin, gideceğimiz yere varalım" değil; bizzat yolda olmak güzel. İçinden yol geçen şarkıları ayrı bir sevmem de bu yüzden belki de  :) 



*Şarkı: Kendimi Sende Buldum - İkiye On Kala



Şarkı: Yollarda Bulurum Seni - Haluk Levent


17 yorum:

  1. Arabanın içinde son ses umut vadeden müziklerle bir yere gitmeyi yalnızca gitmeyi çok özledim. Gideceğim yere vardıktan sonra da ''Hadi ya geldik mi?'' havasında olup üzülmeyi bile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar iyi geliyor ki gerçekten. Umarım siz de en kısa zamanda yaparsınız :)

      Sil
  2. Yolculuğu ben de severim. İkiye on kala ilk kez dinlediğim bir müzisyen. Haluk Levent düzgün bir kişilik, bu parçası da sevdiklerim arasında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mr. Kaplan son yıllarda grupların isimleri çok değişik: "İkiye On Kala", "Son Feci Bisiklet", "Yüzyüzeyken Konuşuruz"... Güzel şarkılar yapıyorlar :)

      Sil
  3. işte budur:) tatile giderken örneğin, yolun kendisi tatildir benim için! o yüzden yolu kahverengi tabelaların izinden giderek uzatmak ya da yoldan saparak yeni lezzetler keşfetmek harikadır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengi tabelalar 🤩 en sevdiğim 😍 Şu kısıtlamalar bir bitsin, yol üstündeki tüm kahverengi tabelaların ardına düşeceğiz 🤗

      Sil
  4. Aynı durum benim eşimde de var. Eğer yol keyifli ise nereye gittiğinin, varıp varamayacağının hiç önemi yok. Sadece yolculuk için bile bir yerlere gidesi var. Bitmeyen yolculuk hayali var:-) Bende de tam tersi, bir an önce varmak, işim beyse onu halletmek derdi:-)) Mutlu pazarlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sadece yolculuk için yola çıkabilirim :) Size de mutlu pazarlar :)

      Sil
  5. Yolda en çok molaları severim:)

    YanıtlaSil
  6. Yollar, varmaktan daha güzel bence de sarı çiçeğim! Nasıl yakışmış <3

    YanıtlaSil
  7. eveey yolculuk bir sonuç diyil süreç :) en klasik yol şarkısı iseee "on the road again" :)

    YanıtlaSil
  8. bir yolculuk yazısı yazdım ben de şimdiii :)

    YanıtlaSil

Bahar Şenliği

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bahar şenliğimizi dün gerçekleştirdik. Mini Mini Beşler :)  Şenlikte halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yar...