Cumartesi, Mayıs 15, 2021

Yasakları Esnetmek

2 gün önce 2. doz aşımı oldum. Tam kapanma zamanına denk gelmesi büyük şans oldu, dışarı çıkıp biraz nefes aldık :) Aşı için Artvin merkeze gittik. Dönüş yolunda arabayı kenara çekip ufak çaplı bir piknik kaçamağı yaptık. Ne kadar iyi geldiğini anlatamam ama fotoğraflar biraz ipucu verebilir :D





Sandalye ve masamız her daim bagajda, giderken yanımıza kahve almıştık. Totalde 20-25dk mola vermiş olduk. Manzaraya karşı otururken özgürlüğün ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladık. Bir an önce eski özgürlüğümüze (Corona öncesi de aslında ne kadar özgür olduğumuz başka bir tartışma konusu tabi ki) kavuşacağımız günleri dört gözle bekliyoruz.

*Fotolara şarkı gizledim, Sevgili Handan'a selam olsun ❤️

18 yorum:

  1. manzara muhteşem, ne güzel keyif yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  2. Eric Clapton:-)) Sabrımın sonuna gelmeye başladım ve pazartesiyi bekliyorum:-)) Bizde de bagajdan hiç çıkmayan 3 sandalye ve masa var ama uzun süredir atıl duruyorlar.. Az kaldı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim artık çoğunluk benzer hisler içinde. Azcık daha sıkalım dişimizi :)

      Sil
  3. Geçmiş olsun, şifa olsun:) Artvin çok güzelmiş. Ben 63'üm pek aşı olmaya niyetim yoktu, çünkü önce 3 yıldan önce aşı bulunmaz" diyorlardı, her ülke farklı farklı aşı çıkartıyor vs. bunlar işkilendirdi ama yeğenlerim illa randevu al dediler, iki kez denedim ikisinde de "error" verdi sanırım aşı yok:) diyemedikleri için "Hata" yazmışlar. Ben de sevindim zaten gönlüm yoktu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aşıya çok olumlu bakmıyordum ama ne olacaksa olsun diyerek yaptırdım. En azından aşılıyım diyerek biraz daha kolay serbestleşmeyi umut ediyorum.

      Sil
  4. Şansıma in the summertime çıktı. Başımı aşağı yukarı sallayıp tempo tutarken yazıyorum:) Biz de çift doz aşı vurulmuş mutlu azınlık arasındayız ama bu aşının Çin aşısı olması münasebetiyle pek işe yaramayacağı hususunda ciddi endişelerim var.
    Fotoğraflardan keyfiniz açıkça görülüyor. Umarım tüm pandemi bariyerleri kalkar da huzura erişiriz artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılan son resmi açıklamaya göre aşı olanlar bir tık şanslı çünkü olmayanlar kısıtlamalara maruz kalacak. 65 yaş üstü aşı olmayanlar 10-14 saatleri dışında yasaklı. Aşı ne kadar koruyucu bilemiyorum ama en azından bir parça özgürlük sağlayacak gibi duruyor Mr. Kaplan.

      Sil
  5. summertime da güzel manzara da :) valla ya doğayı özledik bea :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir kaçamak olmuş.

    Ben şimdi Ay'a gidiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz 3 gecedir balkonda oturup "Ay"ı izliyoruz malum şarkı eşliğinde :)

      Sil
  7. "kalbimin kuzey kapısı"na bin selam :)

    YanıtlaSil
  8. fly me to the moon.. geçmiş olsun biriciğim, antikorun bol, koruyuculuğu tam olsun..
    cennette yaşıyorsun kısmına hiç gelmeyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın candan ötem, cennetten bir parça adeta <3 keşke şu saçma yasaklar bitse de daha sık doğayla iç içe olabilsek :)

      Sil
  9. Ben de fly me to the moon' a denk geldim.. eşinle birlikte fotoğrafınız var ya, dilimi ısırdım maşaallah dedim ve bir ömür neşe diledim içimden size <3
    Ben de 2. aşı için randevu bekliyorum kısmet.. Sağlıklar dilerim canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Momentoscum, ben de sana neşe ve sağlık dilerim., :) Sevgiler <3

      Sil

İkigai

İkigai, şu anda okuduğum kitabın adı. Kitabın alt başlığı "her güne mana ve neşe katmak".  Kısaca açıklamak için  Wikipedia 'y...