Cumartesi, Temmuz 02, 2022

Rüya

Dün gece acayip bir rüya gördüm ve unutmamak için içimden defalarca kez tekrarladım detayları. Tabi yine de yazana dek unuttuğum şeyler var. 

Rüyamda piknikteyiz ve bir anda gökyüzünden bir helikopter düşüyor az ötede bir yerlere. Daha ne oluyor demeye kalmadan arka arkaya bir sürü helikopter düşmeye başlıyor gökyüzünden tepemize. Etraf kıyamet yerine dönüyor. Kaçmaya çalışırken yere düşüyorum ve bir helikopter tam üstüme düşüyor. Helikopterle birlikte yerin dibine gömüleceğimi sanırken birden yer açılıyor ve aşağıda başka bir dünya beliriyor. Gökyüzünde buluyorum kendimi, bir süre aşağı doğru düşmeye devam ediyorum helikopter parçaları ile birlikte ama sonra gözlerim kararıyor ve bayılıyorum. 

Gözümü tekrar açtığımda yer altında mağara gibi bir yerdeyim. Yanımda başkaları da var. Neredeyim, ne oluyor diye anlamaya çalışırken mağaranın içinde ilerlemeye başlıyorum. Birden karşıma son derce lüks dizayn edilmiş yapılar çıkıyor. Her türlü ihtiyaç düşületek hazırlanmış yer altı evlerinden birine giriyorum. Derken rüyam sona erdi.

Her şey o kadar gerçekçiydi ki... Sağa sola düşen helikopterlerden kaçmaya çalışmam, düşüşüm ve tam üstüme doğru düşen helikoptere baktığım o birkaç saniye... Altımdaki yer kabuğunun açılması ve helikopter parçaları ile gökyüzüne düşmem... Böyle bir rüyadan nasıl bir anlam çıkarılır bilmiyorum ama bilinçaltımı tebrik etmek istiyorum şu an :))) Çok çılgın bir maceraydı :D

21 yorum:

  1. Toton açık kalmış. Vay be demek ki senin cennet tanımın bu! Yani çok ilginç, herkes cenneti gökte arr ama sen hem mantıklısın hem de konfora düşkün hihi ve sanırım sonuçta keyifli de bir rüyaydı, meraklı meraklı ilerlemişsin rüyada. Sevdim ben. Ayrıca iyi ki rüya görmüşsün de yazmışsın valla özlemiştik ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ceren'im, Evrim eve döndüğünden beri Arya ile uyuduğumdan totom açık kalmış olabilir :))) Yere düşüp yerden de gökyüzüne düşmek çok garipti. Sonra kendimi yerin altında bulmak daha da acayipti. Bir süredir okuduğum Rama serisinin etkisi vardı kesin bu rüyada :)) Tatil moduna geçince yazamadım epeydir. Özleştik 🥰 Bu gece Çandarlı'ya geçeceğiz, orda okurum, yazarım bol bol :)

      Sil
  2. Hayırdır inşallah :) internette arat sen rüyanda görüğün her şeyi açıklaması vardır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arattım bir kısmını, güzel şeyler çıktı Momentoscum ama çok da detaya inmemek lazım. Bazen çıkan yorumlar canını sıkıyor yok yere insanın :) Rüya deyip geçmek en güzeli :)

      Sil
  3. Helikopter değil onlar, kuş, kuş. Devlet kuşu konacak başınıza Mrs. Kedi:)

    YanıtlaSil
  4. Ben rüya görmekten çok korkarım, bir-iki rüyam tatsız sonuçlar doğurdu ama bu rüya bende iyi duygular uyandırdı diyorsam iyidir. Rüyadan korkan biri iyi yorumluyorsa güzel şeyler olacak :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyandığımda içimde iyi bir his vardı :) Genelde inanmıyorum rüya yorumlarına. Çünkü ne zaman baksam her kafadan başka bir ses çıktığı için iyi mi kötü mü belli olmuyor pek :) En güzeli iç sesimize güvenmek sanırım her zaman olduğu gibi :)

      Sil
  5. Ne güzelmiş değişik yerlerde yürüyüp akıllanma fikri :) Rüyalarımız çok ilginç cidden :)

    YanıtlaSil
  6. güzel rüyaa, benim rüyalara benziyor, bilimkurgu fantastik aksiyon gerilim :)

    YanıtlaSil
  7. Hayırlara ulaşsın diyelim :) anlamına bakmışsınız güzel sonuçlar çıkmış sanırım. Bu bile yeter sankim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüya yorumları her telden çalıyor genelde ama içimde iyi bir hisle uyandığıma göre sorun yok bence :)

      Sil
  8. Bazı rüyalarımı günlerce hatırlıyorum. Bazende uyanıyorum tekrar uykuya dalınca aynı rüyaya devam ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı rüyalardan uyanınca tekrar uyuyup devam etmek istiyorum ben de ama olmuyor :)

      Sil
  9. Gerçekten çok ilginç bir rüyaymış, sanki bilinçaltın seni bir kıyamet filmi çekimine ışınlamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film gibiydi ama tam her şey bitti derken bambaşka bir dünyaya geçtim :) Sonu güzeldi sanki :)

      Sil
  10. Rüya tabirlerinin gerçek olduğunu yazan çizen çok ama ben çok yanaşmıyorum o görüşlere:) Sadece gerçeklik hissi öyle etkiliyor ki birkaç gün etkisinden kurtulamıyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Hayırdır inşallah ne kadar ilginç bir rüyaymış.

    YanıtlaSil

Hayat'ın yeni çelmeleri...

Dün sabah okulda rahatsızlandım, 2 kez kustum ve midem delinircesine ağrımaya başladı. Evrim beni okuldan alıp acile götürdü. Bağırsak filmi...