Pazar, Şubat 11, 2024

Okula Dönüş

Evde geçen 1 aydan sonra yarın okula dönüyorum. Endişeliyim. Şu anda mutfakta iki bulaşık yıkayıp bir yemek yapsam yoruluyorum. Yarım saat ayakta kaldıysam 1 saat yatınca ancak toparlanıyorum.

Yeni programa göre perşembe hariç her gün 4 dersim var; okulda işim 12'de bitiyor. Perşembe günleri nöbetçiyim 15.15'e kadar okulda olacağım. Olabilecek en harika program. Normalde uça uça gider gelirim ama mevcut hâlde nasıl olacak emin değilim. Yaşayıp öğreneceğim. Umarım hakkıyla altından kalkabilirim derslerin.




Duyurmak için henüz erken ama yazıyı güzel bir haberle bitireyim. Her sene 8 Mart Kadınlar Gününde çıkarılan bir dergide kendi köşem oldu. Bu blogda yayınlanan yazılarım sayesinde :) Derginin basılmış halini görmek için çok heyecanlanıyorum. Tabi ki burda da paylaşacağım :) 

24 yorum:

  1. Ne güzel haberler bunlar :) Yolun açık olsun!

    YanıtlaSil
  2. Yeni bir kapı aralayıp usul usul hayata yeniden karışmak. Öğrenciler de sevgili öğretmenlerini özlemişlerdir. Ancak ameliyat sonrası bakım da çok önemli. Dikkat, sabır, özen ve zaman ister.
    Her şey güzel ve kolay olsun.
    Olumsuzluklardan sonra güzel haberler ardı ardına gelir dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler öğretmenim. Yeniden okulda olmak, arkadaşlarımı görmek, çocukların öğretmenim diye koşuşturması... İyi geldi :)

      Sil
  3. başlarda daha çok yorulacaksın eminim ama gün gün, daha iyi olacaksın inşallah. Bol şans:)

    YanıtlaSil
  4. Öğretmenim seni mutlu görmek ne kadar güzel, eminim ki bundan öte tüm engelleri ezip geçeceksin:)

    YanıtlaSil
  5. Selam tekrar geçmiş olsun. İşe başlamak güzel. Ancak ameliyat sonrası zorlukları ile öğrenciler size kolay gelsin. daha dün arkadaşlarla konuşuyorduk. Nöbet sonrası yorgunluklarımızı. 8 mart kadınlar günü ile ilgili köşenizi de şimdiden kutlarım. sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Nöbet günümden ben de korkuyorum ama bir şekilde döneceğim eski tempoya diye umuyorum.

      Sil
  6. Merhabalar.
    Bel fıtığı ameliyatı, hassas ve önemli bir operasyondur. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; size sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim. Öğretmenlik mesleği zor bir meslektir. Mesleğinizden dolayı ayakta geçirdiğiniz süre bir hayli fazla olmaktadır. Ameliyat sonrası süreç, ameliyat esnasındaki zaman diliminden daha zordur. Size sağlık, sıhhat, afiyet ve kolaylıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Eşiniz nasıl oldu? Umarım ameliyat sonrası hızlıca toparlanmıştır.
      Selamlar, saygılar...

      Sil
  7. beden hastalandığında ruhun,ruh hastalandığında bedenin refakati ile iyileşir herbiri.ruhuna güç bedenine şifa dilerim 💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okula gitmek ruhuma iyi geldi ve sanırım dediğiniz gibi bedenime de iyi gelecek zamanla :) Teşekkürler.

      Sil
  8. Umarım güzel bir başlangıç olur ve en kısa sürede normal hayatınıza dönersiniz Mrs. Kedi. Programınızın güzel olmasına da sevindim. Öğretmenler için ne kadar önemli olduğunu eşimden biliyorum. Bazen denk getiremedik falan diyorlar ve rezil bir program çıkıyor ortaya.
    Epiktetos'la felsefelerimiz örtüşüyor:)
    Haberin güzelini sona saklamışsınız, tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mr. Kaplan. Ders programım gerçekten güzel. Farklı bir program olsa gücüm yetmeyebilirdi. 4.gündeyim ve iyi gidiyor durum :)

      Sil
  9. İlk bir kaç günden sonra güçleneceğine eminim. Dergi haberi de harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) İyi gidiyorum umarım zamanla daha da güçlenirim.

      Sil
  10. okulda kolaylıklar dergide başarılaaar aferiiiin sanaaaa :)

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler, başarılar 💞

    YanıtlaSil

Bahar Şenliği

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bahar şenliğimizi dün gerçekleştirdik. Mini Mini Beşler :)  Şenlikte halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yar...