Cuma, Mart 12, 2021

Neden?

Olmuyor...

Ama olmak zorunda işte!

6 yorum:

  1. Olduğu kadar... Yerse hayat, yemezse kendi bilir. Hayatla mücadeleye gerek yok o kadar, sıkletlerimiz farklı çünkü. Bu bakımdan onun sahasında değil kendi sahamızda koşturmalıyız belki de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mr. Kaplan, anlatması zor, yaşaması daha zor. Dediklerinizi kendime defalarca kez söylüyorum. Bazı günler gerçekten işe yarıyor, inanıyorum ve devam ediyorum yaşamaya ama bazı günler kendi kendimi kandıramıyorum.

      İyisi de geçiyor, kötüsü de geçiyor. Hayat durup bizi beklemiyor, biz de her halükarda yaşayıp gidiyoruz. Yazmak bazen iyi geliyor, bazen o da bir halta yaramıyor. Her şey gelip geçiyor, bu hezeyanım da gelip geçecek öncekiler gibi :)

      Sil
  2. Oluyor oluyor olduğu kısma odaklanalım biz... Yine yazıcam bak ısıtıp ısıtıp önüne sürüyorum ama: everyone has similar problems but they are better than me in pretending ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog dışında görsen "pretending" yeteneğime hayran kalırsın canım Cerenim ama buraya gücüm kalmıyor. Daha doğrusu burda mızmızlanarak gerçeklikte mızmızlanmamaya çabalıyorum sanırım.

      Sil
  3. Arada bırakalım dağınık kalsın. Olmayan olmasın.

    YanıtlaSil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...