Cumartesi, Ağustos 14, 2021

Şansımız Yaver Gitti 🤞🏻🍀🧿

Bu yaz, hayalleri gerçekleştirme yazı :)

Pandemi sonrası evden ayrılıp tatil yapabilmek ilk hayalimdi. Sonrasında saçlarımı ördürmek vardı, onu da hallettik. Sonuncu ve en önemli hayal ise candan ötem Ceren ile buluşup çocuklarımızı tanıştırmak, onları birlikte oynarken izlemek, dertleşmek, hasret gidermek(ti). İlk ikisi kolayca gerçekleşti, sırada sonuncu ama en büyüğü var(dı). Çoook uzun zamandır bugünü bekliyoruz(duk). 

Tüm yıl ara ara konuşup yazın buluşmayı planladık ama hayat son dakika bize gol atmasın diye çok heveslenip çok dillendirmemeye çalıştık. Artık son düzlükteyiz, nasipse 3 gün sonra kavuşacağız. Ama şu an bu satırları yazarken bile nazar değecek diye korkuyorum. Hatta belki de bu yazıyı yayınlamam. Önce bir buluşalım, sonra yayınlarım :D

...

Bu yazıya günler önce başladım ve büyük buluşma sonrasında eve dönüş yolunda tamamlıyorum :) 

Ayın 12'sinde Arya ile yola çıkıp toplamda 4 araç ve 5 saat yolculuk sonrasında Cerenlere ulaştık. Yıllardır arkadaş olduğumuz halde çocukları bir araya getirme fırsatımız olmamıştı. Bu kez başardık :) Çocuklar tanıştıktıkları ilk andan itibaren kaynaşıp çok iyi anlaştılar. Biz de Ceren'le her anın tadını çıkardık. 2 gün boyunca Hep birlikte denize, kahvaltıya, yemeğe, gezmeye gittik ve çooooook harika vakit geçirdik :) Maya, Lukas ve Arya'yı oynarlarken izlemek o kadar güzeldi ki... Tabi ki arada anlaşamadıkları anlar da oldu ama Ceren her defasında sabırla ve inanılmaz bir sakinlikle buldu ortayolu <3

Sabahları deniz manzarasıyla uyanmak, geceleri dalgaların sesiyle uyumak, tüm günü canım Ceren'imle geçirmek... Hepsi o kadar iyi geldi ki şuraya ne yazsam eksik kalır, hissiyatımı anlatamam. En iyisi fotolarımızı şuraya bırakayım.








Dipnot: Lütfen bir "Nazar değmesin" deyiverin içinizden :) Benim için çok geç ama geri kalanlarımıza bi'şey olmasın. 4 araç - 5 saat yol geçip gitti, tam eve geldik derken düştüm ve sağ elimin iki yerinden parça deri kalktı. Pansuman yaptık, iyiyim. Buna da şükür diyorum sadece :) 

22 yorum:

  1. Senin açından kaç yıldır çekip durduğum fotolar bile daha güzel çıkmış güzel bakışlı güzel Rüyam <3 Yine gelin! Vallahi demin biz Arya’yı özledik korosunu dinliyordum balkonda…. Ben de seni!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arya nasıl mahsunlaştı görsen... "Anne iyi ki gittik ama keşke daha çok kalsaydık, bir daha ne zaman görüşcez ki?" diyor. Biz zamanı bilip de sayıyoruz ama onlar için daha zor zaman algısı. Özlemek, beklemek, kavuşmak... Hepsi ayrı güzel candan ötem <3 Artık yalnız değiliz, onları da ortak ettik özlemlerimize. Hepimiz iyi olalım, elbet buluşcaz yine <3

      Sil
  2. Çocuklarda, sizlerde harika görünüyorsunuz:) Ne güzel bir buluşma olmuş, dostluğunuz, arkadaşlığınız hep devam etsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürlerler :) tam da dediğiniz gibi hepimiz harika hissettik, birlikte olduğumuz her an harikaydı :) Dostluğumuza çok güveniyorum, baki olacağına eminim :)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Huzurunuz ve mutluluğunuz daim olsun. Uzun pandemi dönemi sonunda gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmiş olmanızın izlerini fotoğraf karelerinden okumak mümkün. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. maşallah maşallah :) sana da geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle geçmiş olsun. Aman nazar değmesin. İki candan insanın buluşması. Sizleri bir arada görmek beni de sevindirdi. Nice sağlıklı ve mutlu günleriniz olsun, çocuklar ve eşlerinizle birlikte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mr. Kaplan, sizin de kulaklarınızı çınlattık :)

      Sil
  6. Herşey çok güzel görünüyor manzaraya da size de bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten her şey çok güzeldi :) çok teşekkürler :)

      Sil
  7. Maşallah hepinize! Sana geçmiş olsun canım, bir an önce yaşadığın günlerin güzellikleri sarsın iyileştirsin elini <3
    Plan harika işlemiş, ikinizi de kutluyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Momentoscum çok teşekkürler :) Planın işlemesi için elimizden geleni yaptık ama işin sırrı çok fazla dillendirmeden, çok heveslenmeden akışa bırakmak bence :)

      Sil
  8. Gözünüz aydın, ne iyi yapmışsınız:) Nice güzel buluşmalarınız olsun.

    YanıtlaSil
  9. Selam uzun zamandır buralarda yoktum şimdi yeni bir blogla geri döndüm sizi takipteyim. Rica etsem sizde bloguma bi göz atıp takip eder misiniz ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük bir tavsiye versem umarım kırılmazsın. Blog blog gezip kopyala yapıştır yoluyla aynı yorumu bırakmak yerine, uğradığın blogtaki yazılarla ilgili ufak tefek gerçek yorumlar bıraksan eminim çok daha fazla geri dönüş alırsın :) blıgun için bol şans 🍀

      Sil
  10. Maşallah saçına değmiştir nazar:)bir mavi boncuk falan tak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçıma değil ama neşemize nazar değmiş olabilir :)

      Sil

İkigai

İkigai, şu anda okuduğum kitabın adı. Kitabın alt başlığı "her güne mana ve neşe katmak".  Kısaca açıklamak için  Wikipedia 'y...