Perşembe, Ağustos 05, 2021

Yangın - AHBAP

Her yer cayır cayır yandı, yanıyor. Uzaktan izliyoruz maalesef ve elimizden bağış yapmaktan fazlası gelmiyor. 

Üzücü ama gerçek şu ki ülkedeki çoğu yardım kuruluşuna güvenmiyorum. Ahbap güvenilir olanlardan biri. Yangından zarar görenlere yardım edebilmek için Ahbap aracılığı ile bağış yapılabilir. Haluk Levent, "Bilinçsizce yardım kamyonları göndermeyin lütfen" diye uyarıda bulundu. O kamyonların boşaltılıp kolilerin ayıklanması, gruplandırılıp organize edilmesi vs. ekstra iş yükü. Yangın bölgelerinde kıyafetten ya da ağaç bağışlarından çok daha acil ihtiyaçlar var. Şu an için en mantıklısı maddi destek. Yapılacak maddi yardımlarla gerçek ihtiyaçlar alınıp doğru kişilere iletilecektir. AHBAP hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz. 


Ahbap Derneği

İş Bankası 


TL Hesabı

TR120006400000110211380059


EUR Hesabı

TR150006400000210212150277



6 yorum:

  1. Bu iyi geldi işte! Teşekkürler! Çünkü konuş konuş iş yapma yapama insan şişip kalıyor en azından manevi olmasa da maddi destek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım C. günlerdir herkes yangın fotosu ya da yardım çağrısı yazısı paylaşıyor. Yangın harici bir şey paylaşanları da hemen çıkıp linç ediyorlar, ülke yanıyor, siz eğleniyorsunuz diye. Sanki yangın fotosu paylaşınca bitecek yangınlar gibi. Bir sorun varsa çözüm ne diye bakmak lazım. Gidip yangını söndüremiyorsak en azından maddi destekte bulunabiliriz diye düşündüm. İlgili belediyeler de açıklama yaptılar, yardım kamyonu göndermeyin maddi destek gönderin diye. Umarım en kısa sürede mağdurlara ulaşılıp gereken yardımlar yapılır.

      Sil
  2. hıms iyi fikir, acunla haluk levent anlaştı, acun evleri dekore edecekmiş, bu da iyi haber :)

    YanıtlaSil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...