Salı, Ekim 29, 2019

Lola'dan Mektup (1. Mektup)

Ey Sevgili!

Seviyorum seni!

Biliyorsun.

Ama bir "ben" var benden içeri. Huzursuz, doyumsuz, nankör, kötü... Gözünü dikmiş ufka, bakıyor özlemle. Kulağında bir şarkı; şarkıdaki yangına takılmış, gözü görmüyor başka bir şeyi.  Kundaklayacak neredeyse tüm şehri! Zor tutuyorum ellerini!

Bu ateş yakacak seni. Biliyorum. Ben çoktan yandım, kül oluyorum ama sana hiç zarar gelsin istemiyorum. İki gözümün nuru, başımın tacı, hayatın en büyük kıyağı, ömürlük yoldaşımsın. Ama ben raydan çıkıyorum sevgili. Bu trenden inmek için son fırsatın olabilir. Bil diye söylüyorum sevgili.

Şimdilik yana yakıla tutuyorum içimdeki "ben"i. Ama bu ateş sönmez de kül ederse benliğimi, korkarım serbest kalıp yakacak herkesi. Kaç kurtar desem kendini, bilirim yanmak uğruna sıkı sıkı tutarsın elimi. Kaç kurtar desem kendini, diyeceğin tek şey "Dur sevdiğim, yakma kendini!"

Şimdi kaç kurtar diyorum kendini ama bilirim dinlemez ki kalbin beni.

Ey Sevgili!

Hiç istemiyorum yakmayı ne seni ne de bu canım şehri!

İmza: Senin tatlı, güzel Lola'n



Sezen Aksu - Her Şeyi Yak

6 yorum:

  1. Lola'nın işi zor:) O kadar yanıp yakmaya ne gerek var diyemeyeceğim. Yanmadan çıkmaz günler aydınlığa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lola o kadar uzun zamandır kayıp ki... Sesini duyurmak için tüm bu yangınlar...

      Sil
  2. Lola duygularını savurmuş yangınlar sarmış yüreğin tüm benliğini ..ah Lola ...ve bir Sezen şarkısı en sevdiklerim den yüreğine kalemine sağlık sevgiler ...😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezen'in eski şarkıları hep yangınlı sanki :) çok teşekkürler :)

      Sil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...