Cumartesi, Ekim 02, 2021

Boşa çıkmak

Bugün Hopa Kültür Sanat Evi'nde 5-7 yaş çocuklar için Colors&Animals temalı ücretsiz İngilizce Atölyesi yapacaktım. Günler öncesinden başladım hazırlanmaya. Balonlar, şarkılar, keçeden mıknatıslı hayvan figürleri, boyama sayfaları... Sadece 1 çocuk geldi. Arya da asistanım olacağı için heyecanlanmıştı. 

Kısacası bir anda boşa çıktık. Üzgünüm. 







Tam bu yazıyı yazarken üst katta tadilat başladı. Dayanılmaz bir gürültü var. İyi ki çok çocuk gelmemiş diye sevineyim bari diyorum şu an. 


6 yorum:

  1. Ah! Ücretsiz yaptığın içindir. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama karşılıksız verilen emeklerin değeri bilinmezmiş. Şöyle saati 50 lira deseydin 10 kişi gelirdi:) Yine de emeğe değer veren biri olarak eline sağlık diyorum. Ne güzel düşünmüşsün. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın belki de :) Gönüllülük esasına dayalı yapılan işlerde bir hafife alma, önemsememe durumu söz konusu olabiliyor insanlarda. Para verince, gideyim boşa gitmesin deniliyor. Bir de uzuun zaman sonra ilk kez güneşli ve ılık bir gün oldu. Bunun da etkisi olabilir. Malum Karadeniz'de güneşli günler kıymetli :)

      Sil
  2. O bir kişinin nasibiymiş etkinlik diyelim. Emeğinize sağlık ne güzel düşünmüşsünüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o bir kişi, yani minik Yağız Efe ve benim kız tadını çıkardılar etkinliklerin :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Uzuldum.Duyuru mu yetersiz yapildi acaba? Bedava somut bir sey dagitmak daha ilgi cekiyor nedense.Anne babalar dahay tembel bence cocuklardan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyuru için biraz geç kalındı, 2 gün önce duyuruldu. Hava da güsel olunca güme gitti biraz ama olsun başka zaman tekrar deneyeceğiz :)

      Sil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...