Çarşamba, Ekim 06, 2021

Bozuk saat olmak isteyen bozuk plak

Bugün varlığım bozuk bir plak. 

İlla olacaksam, bozuk plak olmak yerine bozuk saat olmak isterdim. En azından günde iki kez doğruyu gösterirdim. Oysa şimdi tek yaptığım hep aynı noktada, aynı yanlışlarda takılıp kalmak.

Hayat seçme şansı vermiyor bazen. Ya da ben göremiyorum önümü bile bazı günler. Bilmiyorum.


LP - Lost on you

13 yorum:

  1. Ay çok severim bu şarkıyı. Tam sonbahar şarkısı..
    Olur öyle bazen, sonra kalkarsın ve yepyeni bir sen olarak devam edersin. Sonra yine bozulursun, yine devam edersin, buna da hayat derler bir noktadan sonra... Ben "lost" olarak görmüyorum bunu, belki bazı insanlardan daha extremlerde yaşıyoruz duygularımızı ama ne yapalım yani biz böyleyiz :) Biraz da bizim "n'apim ben böyleyim" deme hakkımız olmasın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bozulup bozulup düzelmenin şerefine şaraplı bir video seans yapalım o zaman.

      Sil
    2. whatsapp'tan yaz böyle teklifleri :)) bak kaçırmışım işte!

      Sil
    3. Ya keşke dün yapsaydık cidden. Sıcak şarap yapmıştım tüh ama olsun ben tez zamanda bir daha yaparım sıcak şarap nasılsa :))

      Sil
  2. bazen oluyon sen böyle neyse çabuk geçiyo :)

    YanıtlaSil
  3. Bak mesela bugün ne oldu.. Alsancağa heyecanla gittim arkadaşlarımla buluşacağım, çok özlemişim. Üstelik Sevinç pastahanesinde bulaşacağız. Neyse vakit harika geçti, kalbim sıcacık, mutluyum. O da ne arkadaşa telefon geldi, kızkardeşi bazı insanların telefon numaralarını istedi, neden diye sorunca da, onlardan helallik alacağım demez mi? Kızkardeş maalesef bipolar :O böyle bir cümle sarfedince yerinde durabilir mi insan. Sürekli canlı yayında kaldık telefonda, sürekli onu lafa tuttuk ve ardından onlar geri dönüş yoluna girdiler. Al işte hava güzel, hayat güzel, arkadaşlarla olmak harika derken KÜT ne geldi başımıza. Oluyor işte, hayat. Midemize taş oturdu, bu gece teyakkuzdayız velhasıl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offf çok üzüldüm. Umarım kötü bir şey olmadan atlatırlar.

      Sil
    2. İnşallah canım.. bu gece biraz tetikte olmak şart. :/

      Sil
  4. Her zaman söylediğim gibi Mrs. Kedi, ileriye dönük plânlarınız olabilir ama bunları gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi hayat belirliyor. Şu an sağlığımız yerinde ve bizi ciddi anlamda üzecek bir durum yoksa mutlu olmalı, keyfini çıkarmalıyız. Aksi halde sabırla sıkıntılı dönemin geçmesini beklemekten başka hiçbir yolun olmadığını bilmek gerek. Momentos'un anlattığı olay aklımızın bir köşesinde. Şu anda Ankara'dayız. Ben birkaç gün içinde işlerimiz nedeniyle İzmir'e döneceğim, eşim burada kalacak. Burada yeni bir ev tuttuk, eşim burada kalacak, ben de işlerim bittikten sonra Ankara'ya döneceğim. Oysa Ankara defterini çoktan kapatmıştık. Hayat bizi nereye sürükleyecek bilemeyiz. Bunu doğal karşıladığım sürece kendimi huzurlu hissediyorum. Zaman gelecek üzüleceğiz, zaman gelecek keyifleneceğiz, natürlich:)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mr. Kaplan, önceki konuşmalarımız sebebiyle az çok tahmin ediyorum eşinizin Ankara'da kalıp sizin de işleri halledip Ankara'ya dönecek olmanızın sebeplerini. Dediğiniz gibi başımıza gelen şeyleri kabullenip mevcudun iyi yanlarına odaklanarak devam etmemiz gerekiyor. Aslında her birimiz her gün tam da öyle yaparak bir şekilde ayakta kalıp ilerliyoruz. Ancak dışımız akıntıya kapılıp giderken içimize hakim olmak o kadar kolay değil bazen maalesef. Keyifleneceğimiz zamanların gelmesini beklerken içimizin acısına çare olmasa da bir parça iyi geliyor böyle içimden geldiğince yazarak sızlanmak. Ama tabi ki hayat devam ediyor ve biz de ayak uyduruyoruz yuvarlanıp giderek. Umarım her şeyin en güzeli olur tüm aileniz için. Selamlar, sevgiler...

      Sil
    2. Sevgili Kaystros, aynı şehirdeyiz, tanışmadık ama sanki bir gün bunun olabilme ihtimali bile güzeldi. Şimdi gdiyorsunuz demek. Umarım bir gün yeniden güzelliklerle gelirsiniz buralara. Burada tanıdığım ve kalbime sığdırdığım herkes için dua ve olumlu enerjiler gönderiyorum daima. Siz de bunun içindesiniz :)
      Ailenize sevgiler, iyilikler dilerim.

      Sil
    3. Sevgili Momentos, aynı şehirdeyiz. Bizim bir günümüz bir günümüzü tutmaz. Oğlumuz Ankara'da işe başladı. Onun ev düzenini kurması için yardımcı olduk. Muhtemelen yarın İzmir'e doğru yola çıkacağız. Nazik cümleleriniz için müteşekkirim. Sağ olun, var olun. Elbette tanışma ihtimalimiz her zaman mevcut, zira bizim demir attığımız yer Ege'nin İncisi:)

      Sil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...