Pazar, Mart 22, 2020

Aynı Göğün Altında...

"Bir gün, biri için, bahar geliverir" demiş sevgili DBE.

Geldi! Bugün, benim için geldi! Günün geceye kavuştuğu anda, karanlığın denizle birleşeceği yerde, kıpkızıl bir çizgiyle attı imzasını kalbime bahar! Kalır mı? Ne kadar sürer? Bilinmez ama bir anlığına da olsa geldi işte!







Dipnot: Yalın dinlemeyeli çoooooook uzun zaman olmuş. Instagram'da yaptığı canlı yayına denk geldim ve içtenliğine, samimiyetine, naifliğine hayran kaldım. Aşıkların mesajlarını okuması, istek parçaları çalması, onca konser deneyimi olmasına rağmen hâlâ ilk günkü gibi heyecanlanması... Ne bileyim, çok güzeldi işte :) Birkaç gündür dinliyorum, iyi geliyor :)





12 yorum:

  1. :) en azından senin için gelmesine sevindim. bliyor musun ben gün batımlarını sevmem, gün doğumunun renklerini ve sakinliğini tercih ederim. ama senin blogdaki morları kırmızıları gördükçe sevesim geliyor!

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim ikinize birden baharın gelmesine:) Umarım şu belayı başımızdan atarız da, bizim neşemiz de yerine gelir. Hayır, kendi adıma dert etmiyorum fakat eşimden, kızımdan müthiş bir baskı görüyorum. Covid-19'la yatıyoruz, onunla kalkıyoruz. Evlere kapandık:( Hani bir fırsattır, oku, yaz, izle bir şeyler desem de kendime. Bunları yapmak zorunluluktan gibi geliyor bana. Zorla yapmak zorunda kalınan bir işi yapmak ne kadar güzel olursa olsun tam bir işkence. Daha yolun başındayız üstelik. Bugün biz de kimsenin olmadığı kırlara koşup çiçek toplamayı planladık. Umarım bahar bizi de karşılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de henüz Corona paniği yaşamıyorum ama sokağa çıkma yasağı gelecek diye paniklemeye başladım. Kapalı alanda günlerce kalırsam ağır panik atak krizleri geçireceğime eminim çünkü stres altında ataklar sıklaşıyor. En son taşınma sürecimizde çok yoğun yaşamıştım. Bir de 1 yıl kadar önce yine zorlamıştı ataklar. Umarım o noktaya gelmez işler.

      Sil
  3. Ya bunlar ne kadar guzel fotograflar.Bahar ve umut dolu yazılara cidden ihtiyacımız var

    YanıtlaSil
  4. Gün batımı çok severim. Hele ki sessiz sakin batışını izlemek çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum öyle sessizce, sakince oturup izlemeyi :)

      Sil
  5. Geldi ama gidebilir de.. kalabilir de.. gittikten sonra gelme anını beklemek en güzeli sanırım. O an' a yakın olduğunu hissetmek. Fotoğraflar var ya, şahane!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidip gidip geliyor bahar :) Gündüzleri sıcak, gece ayaza duruyor bazen. Güneş tatlı tatlı ısıtırken birden rüzgar donduruyor. Ama bahar da böyle bir şey işte! Beklemesi bile güzel :)

      Sil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...