Pazartesi, Nisan 25, 2022

Her Güne Bir Mutluluk

Uzun zamandır - sömestr tatilinden beri - hemen hemen her gün mutluyum :) 

Bugünün mutluluğu Arya ile sahilde bisiklet sürmek :)



Sabah kahvaltı yaparken "Bugün okuldan sonra bisiklete binelim mi? Yemeği de dışarda yeriz. Olur mu?" diye soran Arya'ya mutlulukla "Olur tabi" dedim :) Bisiklet turumuz bitti, kurt gibi acıktık. Evrim'i uyandırıp yemeğe gideceğiz :)

Herkese iyi haftalar dilerim 🙋🏻‍♀️


25 yorum:

  1. Tahtaya üç kere vurun:)

    Rabbim nazarlardan korusun, şahanesiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ceren, sen misin acaba bu Anonim yorum? Arya şahane, ben sadece ona ayak uyduruyorum :)

      Sil
    2. Bingo! Bu google'ın bir oyunu:) Ben yazmıştım ama adsız diye çıktı, silemedim de.... sonra dur bakalım dedim. Ödülü yanlış cevapla kaybettin, üzgünüm :))

      Sil
    3. Sevgili Buraneros, o sorunu nasıl düzelttiniz? Adsızdan kendi kimliğinize nasıl geçtiniz? Bir sorun yaşıyorum cevabınız beni kurtarabilir :)

      Sil
    4. Telefondan yaşıyorum o sorunu, bir sende bir de Joe'da. Ben de sırf yorum yapmak için bilgisayardan bağlanmayı bekliyorum :)) Adsız bırakmam yani diyeyim..

      Sil
    5. Yalnız sen sizli yazdığında ben tuhaf oluyorum:) O nedenle cezalısın diyecektim ama şaka tabii:)

      Adres çubuğunun baş taraında kilidin yanında kalbe benzer bir işaret var, üzerine geldiğin izleme koruması diye bir yazı çıkıyor, onu kapat sonra yenile sayfayı işlem tamamdır:) Telefonda nasıldır bilmem, varsa eğer oradanda kapanıyordur diye düşünmekteyim:)

      Sil
    6. Sevgili Buraneros, canım Ceren'in telefondan girince yorum yazamadığını biliyorum, o yüzden o mu acaba dedim :) Benim blogdan mı kaynaklı acaba diye ayarları falan kurcalasım ama çözemedik sorunu. Hatta siz bu işlerden anlıyorsunuz diye size soracaktım. İyi oldu, sormadan siz anlatmış oldunuz :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Bisiklet sürmek çok keyifli, yıllardır binmedim. İyi haftalar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta binmelisin. Hatta binmek için fırsatı kendin oluşturmalısın. Rüzgara karşı pedal çevirmek ve sonra ayağa kalkıp bisikletle süzülmek o kadar iyi geliyor ki :)

      Sil
  3. Sportif aile. Ne kadar güzel. Mutluluğunuz daim olsun. :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Bu yorumu da spam'dan çıkardım. Bıktırdı artık bu blogger cidden! Sanki kafası güzel gibi iş yapıyor!

      Sil
  5. Çocuklar büyüdükçe ne güzel arkadaş oluyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün tam da bundan bahsettim okuldaki arkadaşlarıma :) O kadar tatlı arkadaşlık ediyor ki bana, içim neşe doluyor :)

      Sil
  6. Küçük arkadaşlar,hayat onlarla çok daha güzel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergenliğe kadarki zaman çok kıymetli gibi hissediyorum. Şu sıralar en yakın arkadaşıyız birbirimizin :)

      Sil
  7. Canım beniiim, anne kız güzellikler! Ne iyi yapmışsınız, şahanesiniz, hep yapın, hep mutlu olun hak ettiğiniz gibi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren'im her fırsatta yine yapalım dedik dün biz de Arya ile :) Sıradaki planımız ailecek sahilde kitap okumak :)

      Sil
  8. Nasıl kıskanıyorum, kızım artık benimle takılmıyor. bu sene 18 yaş olacak zaten 2 yıldır hiç beraber birşeyler yapamıyoruz.m kendisi istemiyor. o kadar özlüyorum ki sizin gibi ana kız bir çok şeyler yaptığımız zamanları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I günlerin geleceğini biliyor ve üzülüyorum ben de. Arya "Ben seni asla bırakmam, seninle de vakit geçiririm" (ses kaydı aldım, ilerde kanıt olarak kullancam :))) diyor ama biliyorum ki yüzüme dahi bakmayacak :( O yüzden bugünlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum :)

      Sil
  9. Evrim'in bisiklet turunda aranızda olmamasına üzüldüm. Muhtemelen işlerinin yoğunluğu nedeniyle yorulmuştur. Ben işkolikliğim sebebiyle çoğu zaman çocuklarıma yeterli zaman ayıramadığım için kendimi suçlarım. Çoğu zaman devlet memurlarını kıskanırdım. Cumartesi-pazar tatil, mesai saatleri belli. Şantiyede çalışma saati diye bir şey yok maalesef:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim işteydi maalesef ama zaten bisiklet pek ona hitap etmiyor Mr. Kaplan :)) Vardiyalı çalışma sistemi çok yoruyor Evrim'i ama kiap okuma planımıza dahil olacak güzel havayı denk getirebilirsek :)

      Sil
  10. İçimde bir bisiklet sürme hevesi uyandı, belki oğlumla biz de yaparız ayakları pedallara yetişmeye başladığı zaman. O üç tekerleklisiyle gezerken ona eşlik ederim. :) Vallahi ilham oluyorsunuz bana, harikasınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel sözlerin için :) Ben ilhamım da canım Ceren'im, yani yukarıda yorumu olan Sadece C. Bizim kızlarımız aynı yaşta ve Ceren olmasa bugünlere zor gelirdim Arya ile. Çok zor zamanlarda yalnız olmadığımı hissettirir hep Ceren bana :) Çocuklar küçükken her şey zor ama büyüyüyorlar hızla. Sen de bir bakacaksın çoktan boyuna erişmiş bile oğlun :) Bisikletli maceralarınızı hevesle bekliyorum :) şimdi değil ama o güne erdiğinizde geri dönüp ne kadar da çabuk geçti zaman diyeceksin :)

      Sil

Pazar Mesaisi ve Kendine Ait Bir Oda

Öğretmen olmak bazen eve sınav kağıtları ile gelmek, bazen gönüllü etüt yapmak, bazen gönüllü gözetmen olmak, bazen hem ana-baba olmak manas...