Perşembe, Ocak 04, 2024

Avaz Avaz

Avaz avaz bağırmak, saçımı başımı yolmak istediğim günlerden geçiyorum. Ya da günler benim içimden geçiyor. 

Okulda işim bitmiyor, evde işim bitmiyor; ameliyatım için beklediğim onay telefonu gelmiyor, sömestr için ne yapacağımızı netleştiremiyorum... Tüm vücudum ağrıyor. Beni anlayan kimse yok gibi hissediyorum. 

Tüm bu yarım yamalak işler ve belirsizlik beni delirtiyor.

YETEEEEERRRRR diye bağırmak istiyorum avaz avaz!

Yoruldum, sıkıldım, bunaldım. 

6 yorum:

  1. Merhabalar.
    İşler bazen istediğiniz gibi rayında gitmeyebilir. Böyle zamanlar da sabır göstermekten başka çare yoktur. "Su akar yolunu bulur." Siz hiç zorlamayın, zaten zorlamakla da bir şey değiştiremezsiniz. Sabır, sabır, sabır!..
    Sabır da keramet vardır.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz için teşekkürler. Sabır taşı olsa çatlardı sözü geliyor dilimin ucuna... İnanın çok demiyorum ama sabredecek bir damlalıl yerim kalmadı gibi geliyor :( Selamlar, sevgiler...

      Sil
  2. Gel beraber bağıralım... Al benden de o kadar. Bu sene hastalıklarla sınandık ikimiz de, vallahi artık sağlık olsun da gerisini ben hallederim kıvamına geldim o nedenle diyorum ki az kaldı, ameliyat olup nekahat dönemi de geçip bitince inşallah rahatlayacaksın.. Sağlığın geri gelsin sen hepsini halledersin. Sabır sabır derken sabır taşına döndük yahu...
    Handan güzel bir yöntem buldu bak dans ediyor, şimdilik senin için zor biliyorum ama avaz avaz şarkı söylesene.. Ben bu sıra Ajdanın kime ne'sine taktım sürekli söylüyorum bak sözler çok iyi 1975'te anlamış Ajda olayı :)))) Öpüyorum az kaldı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağıralım Ceren'im.

      Bugün bir arkadaşım, "Neye ihtiyacın olduğunu biliyor musun gerçekten?" diye sordu. Biliyorum. Sadece anlaşılmaya ve hak verilmeye ihtiyacım var. Aman canım, sen de her şeyi yapmayıver, bırak, olduğu kadar, takma... Bunları duymak istemiyorum. Bunlar zaten bildiğim ama yapamadığım şeyler. Akıl verilmesine hiç ihtiyacım yok şu an. Çünkü faydası olmuyor aksine daha çok sinirim bozuluyor.

      Ben sadece "Çok zor bir dönemden geçtiğini görüyorum. Senin için yapabileceğim bir şey var mı? Tam şu anda ne yapman gerekiyor? Ben yapamaya çalışayım, sen de ihtiyacın olan bir şeyi yap." diyen birini istiyorum. Kendine odaklan, geri kalan şeyler için yardım al / ben yardım edeyim diyen biri lazım şu an bana. "Aman bırak, yapma!" demenin kime, ne faydası var? Yapmaya çalıştığıma göre o işin yapılması gerekiyor. Yapmayınca ol uyor demek ki! Senin için önemsiz olan, benim için önemsiz değil demek ki!

      Sil
  3. Birlikte bağıralım... TOWANDAAAAAAAAAAA...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten şöyle ciğerlerimizdeki tüm havayı boşaltırcasına bağırabilsek bir dağ tepesinde...

      Sil

İyileştiren Sevgi

" Seni sevmeyi dünyanın en güzel şiiri yapacağım " demiş Edip Cansever. İnsan kendini sevilmeye layık görmeyince gerçekten sevildi...