Çarşamba, Nisan 22, 2020

16 Gün / 16 Yazı - Batgirl or Catwoman

8. Günün sorusu:

24 saatini bir çizgi film kahramanı ile geçirecek olsan bu hangi kahraman olurdu? Onunla neler yapmak isterdin ? Maceralarını çok merak ediyorum. 

Düşündüm ama net bir cevap belirmedi kafamda maalesef. Çocukluktan beri sevdiğim bir çok çizgi film var ama hiç birinin içinde olmak istemiyorum sanırım şu an. Dışarda kalıp izlemek daha eğlenceli. Zaten fazlasıyla realist olduğum için girsem çizgi filmleri kesin bozarım ben. Tadı tuzu kalmaz oraların. 

Şöyle bir düşününce bana en uygun çizgi film Batman sanırım. Batgirl olabilirim ya da adıma yaraşır şekilde Catwoman :)))) Tüm gün Bruce Wayne ile zenginlik içinde yaşayıp gece de kötü adamların peşine takılırdım. Super kahramanlar içinde en sevdiğim Batman çünkü cezalandırıyor yakaladıklarını ve diğerleri gibi saf iyi modda takılmıyor. Daha karanlık, gotik. Yani daha gerçekçi :D


Dipnot: Aşağıdaki videonun müziği çok rahatsız edici ama çizgi filmler tam nostalji rüzgarı :) Sesi kapatıp şöyle bir izleyin. Ses için de aşağı Adele şarkısı bırakıyorum :)


Sometimes it lasts in Love
But it hurts instead....


5 yorum:

  1. Batman severim 😊.... Adele gerçekten çok güzel bir ses 😊🌼 teşekkürler sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
  2. ha haaa aksiyoncuyum diyosun hıhım uyar sanaaaa barbarella hehehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. tercihim - hatta belki de ilk olmalı- de Maske olurdu :) Şehrin altından girip üstünden çıkardık beraber. O sapsarı takım elbiseye inat tek bacak dekolteli, straplez, mor bir gece elbisesi olurdu üzerimde. Stanley ile şehri kasıp kavuran bir tango ne iyi gelirdi şimdi :))))

      Sil

İkigai

İkigai, şu anda okuduğum kitabın adı. Kitabın alt başlığı "her güne mana ve neşe katmak".  Kısaca açıklamak için  Wikipedia 'y...