Salı, Nisan 21, 2020

Geçip Gitsin Bugün Lütfen - 16 Gün / 16 Yazı - 7.Gün

Şu an oldukça endişeli ve gerginim. Sadece kafa dağıtmak için yazıyorum. Yazıya sığınıyorum ama ne yazacağımı da bilmiyorum aslında. Bildiğim bir yerden başlamalı ya da sadece devam etmeliyim bir yerden.

7.Günün sorusu:

Hangisini tercih edersin? Gün doğumu ya da gün batımı ? 

Beni tanıyanlar ya da sadece birkaç blog yazıma göz atanlar bile hemen bilecektir cevabımı. Tabi ki günbatımlarını tercih ediyorum. En kötü günde bile içimi ısıtıp huzur veriyor, yarın yeni bir gün olacağını bilmek umudumu tazeliyor. Şu anda da ihtiyacım olan şey tam da bu!








Bugün geçip gitsin ve yarın sağlıkla yepyeni ve çok güzel bir güne uyanalım tüm sevdiklerimizle birlikte.



16 yorum:

  1. O güne uyanacağız inşaAllah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün korktuğum gibi olmadan kayıpsız, sıkıntısız bitti ya şimdilik o bile yeterli :)

      Sil
  2. Geçti geçti. Güneşin olsun gönlünde.

    YanıtlaSil
  3. İnşallah canım benim Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah 🙏 canım benim Rabbim gönlüne sağlık huzur versin inşallah 🙏

    YanıtlaSil
  4. İlginç bir soru ve ilginç bir cevap:) Yok, cevabınızı ilginç bulmamın sebebi bunu sizden beklememiş olmam değil. Yani şaşırmadım gün batımlarına düşkün olmanıza. İlginç olan hüzne olan aşkınız. Gün batımı ve sonbahar hüznü çağrıştırır genelde. Gün doğumu ve ilkbahar ise yeniden doğuşu, dirilişi.
    Yukarıdaki fotoğraflara yansıttığınız gün batımları bende sükunet ve yaşamımdan kopan bir sayfayı getirir aklıma.
    Gün doğumlarıyla pek kesişmez zamanım. Ama bazen uzayan gecelerde karşılarım günün ilk ışıklarını. Anlarım ki uyku vaktim gelmiştir:) Velhasılı, benim tercihim gün batımından başlayıp şafak vaktine uzayıp giden saatler. Sessizlik ve yalnızlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüzne olan aşkım beni de şaşırtıyor ama son günlerde iyice eminim ki bu "aşk" kafamızda başlayıp kalbimizi ağrıtıyor. Kafada kurgulanan bir şey nasıl olup da kalbi acıtıyor bilemiyorum. Acaba o acı da sadece kafamızda mı? Bu konuyu bir tartışalım mı Mr. Kaplan :)

      Sil
  5. Hayrolsun yeni gün, umutla beklemeye devam, güzel günler çok yakında inşallah..

    YanıtlaSil
  6. Bense %100 gün doğumu! Şu zıtlığımıza bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yetişemiyorum gün doğumuna. Gece yaşıyorum, sabaha uyuyakalıyorum. Ama biraz da yaşanılan yerle ilgili benimkisi. Bizim evden gün batımları çok güzel görünüyor, tam tersi olsa, gün doğumları görülse ben ona da vurulurum sanırım :)

      Sil
  7. yaz gelse de böyle fotiler çekip denize girseeeek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En geç 8 Mayıs (geçen sene sezonu açtığım tarih) denizdeyim :) Kuytu bir köşede kiöseye sokulmadan dokunmadan bir yüzüp geleceğim eve. Linç edilmeden yazayım büyükşehirde değiliz, sokağa çıkma yasağı yok ve henüz hiç Covid-19 vakası tespit edilmedi Hopa'da.

      Sil
    2. kim tutar seniiiii aslanlar gibiiii :)

      Sil

Son Günler

Salı günü yine Trabzon'daydık. HPV ve Smear sonuçlarım negatif yani temiz çıkmış. Bu güzel haber :) Ama - olmasa şaşarım - yaralar var...