Pazar, Kasım 14, 2021

Rüyalar

Gece 3 farklı Rüya gördüm. İlk rüyam ve son rüyam çok güzeldi, ortadakiyse biraz gıcıktı :))

İlk rüyamda Evrim'leyiz ama bir şeyler olmuş galiba aramız biraz limoni. Böyle olunca genelde Evrim türlü şirinlik yapıp güldürür, aramız düzelir ama bu kez Evrim çok cool takılıyor. Ben nasıl bozuluyorum, istiyorum ki benle ilgilensin ama o baya anlamaz ayağına yatıyor. Arya yanımıza geliyor, ben ona oyalanacağı bir şeyler arıyorum ki Evrim'le yalnız kalalım ama bir dönüyorum Evrim gitmiş. Peşinden gidiyorum, mutfakta kahvaltı hazırlıyor. Babası da bizdeymiş o sırada. Mecburen oturup kahvaltı yapıyoruz ama ben zor dayanıyorum kahvaltı bitsin de bir fırsat bulup Evrim'e sitem edeyim, o da dayanamayıp şirinlik yapsın, aramız düzelsin diye :))

İkinci rüyamda Arya'yı doktora götürmüşüm. Yanakları nasıl al al, böyle domates gibi kıpkırmızı yüzü, belli ki ateşi var. Doktor ateşini ölçüyor ve diyor ki "Hiç mi ölçmediniz evde ateşini? Ölçmemişsiniz belli, çocuk yanıyor!" Arya'ya bakıyorum, yüzündeki kırmızılık hariç çok iyi görünüyor, gayet bıcır bıcır yine. Doktora dönüp "Ölçmez olur muyuz hiç? Ölçtük tabi ki ama belki de ateş ölçerimiz bozuktur. Bilemiyorum." diyorum. Doktor tüm gıcıklığı ile "Yok, yok, ölçmemişsiniz işte!" diyor. O an böyle panter gibi üstüne atlayıp boğasım geliyor adamı. 

Üçüncü rüyamda yine Evrim var ❤️ Birlikte 2 günlük bir İstanbul kaçamağı yapıyoruz. Taksim'de ya da Maçka civarında bir otelde kalıyoruz. Sabah erken saatte kalkıp yürüyüşe çıkmışız ama şehir sessiz, sakin hava ılık... O kadar güzeldi ki... 

Sabah mutlu mutlu uyandım :) Dışarda mis gibi güneşli bir var. Arya ile Evrim bugünü baba-kız günü ilan etmişlerdi önceden, ben de okuldan arkadaşlarımla Fındıklı sahiline pikniğe gideceğim.

Herkese mutlu pazarlar dilerim :) 



Update: Gerçekten çok güzel bir gündü :) 





8 yorum:

  1. Ah ne ilginç, hiç görmüyordum -ya da hatırlamıyorum- ama dün gece ben de çok tatsız bir rüya gördüm.. suya anlattım akarken alsın götürsün diye.. seninkiler de hayıra dönsün :) İyi pazarlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Momentoscum rüyaların tersi çıkarmış diyelim, güzel olsun her şey :) Sevgiler <3

      Sil
  2. Üçüncü rüya şahane:) Mutlu pazarlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gülümseyerek uyandım, sanki gerçekten gidip gelmişiz gibi hissettim :)

      Sil
  3. Allah verince veriyor işte:))) Ben bir rüya görebilsem ne âlâ diyorum, siz bir gecede üç rüya görüp birbirine karıştırmadan hatırlayabiliyorsunuz. Bu bir yetenek olmalı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani rüyalar 3-5 sn sürüyormuş ya ben bir türlü inanamıyorum Mr.Kaplan :)) Benim rüyalar film gibi uzun genelde :)))

      Sil
  4. Öncelikle annemi örnek alarak hayırlar olsun inşaallah demek isterim. :) Bol rüyalı bir gece olmuş ama kapanışın güzel olmasına sevindim.

    YanıtlaSil

Hayat'ın yeni çelmeleri...

Dün sabah okulda rahatsızlandım, 2 kez kustum ve midem delinircesine ağrımaya başladı. Evrim beni okuldan alıp acile götürdü. Bağırsak filmi...