Cumartesi, Aralık 25, 2021

Arkadaşlar İyidir

Bugün muhteşem başlayan günüm bir anda çatırdayarak bir iç sıkıntısına döndü ama tam o anda sevgili Momentos durduk yere sanki sıkıntımı hissetmiş gibi bir video paylaştı benimle. Öyle iyi geldi ki, öylesine ihtiyacım olan bir anda geldi ki ne desem az. Çok teşekkürler Momentoscum ❤️ Videoyu sizlerle de paylaşmak istedim. 


Videoyu ekledim ama Blogger izin vermiyor. Yaş sınırı varmış :( Link olarak bırakayım:

https://youtu.be/1L3ahAgXE_M 

Youtube'ta bahsettiğim videonun  1. ve 2. bölümü de var, mini dizi yapmışlar. Ben onları da izledikten sonra videodan videoya atlayarak bir sürü video izledim. Birkaç tanesini buraya bırakayım:



Bu hafta hep uzaklardaki arkadaşlarım güldürdü yüzümü. Üniversite arkadaşım Volkan İngiltere'den ve biricik Handan da İstanbul'dan bana lartpostal yolladılar. Canım Ceren'imin kartpostalı da yolda, geliyor. Bu akşam da Momentoscum, yetişti imdada. Kısacası "Arkadaşlar İyidir" sözünün hakkını sonuna dek verdiler. 

Blog arkadaşlarımı o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Sözler kifayetsiz, mesafeler bahane, dostluk şahane ❤️

Bu arada bugün bisikletimle ilk turumu attım. Onu da şuraya bırakayım ki kişisel tarihim adına kayıt altına almış olayım.





20 yorum:

  1. hıhım eveet, hayat güzeel :) bisikletin olduğu manzara nasıl güzel öyle ya, dağ ve deniz kenarı sanırım :) bir de son yazım ilgini çekebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sana söylerken sen okuyormuşsun yazımı, kitabı ikinci kez okudum bu hafta, filmi de ikinci kez izledim, daha çook okurum izlerim :)

      Sil
    2. Hatırlıyorum daha önce de bahsi geçmişti bu kitabın senin blogda. Değişik bir kitap, filme göz atacağım.

      Sil
    3. djian ın yazdığı bütün kitapları okuyorum da ondan geçti sözü, altı yedi tanesini okudum, birçok romanı da filme çekildi, yenilerden elle var (isabelle huppert), o filmi de öğütlerim :)

      Sil
  2. O video gelince ilk paylaştığım kişiler arasında sen ve Ceren vardınız. :)) Ben de sizleri seviyorum ayrı ayrı. Dünyanın neresinde olursak olalım birbirimize bir dokunuşumuzla her şey aydınlanır, buna inanıyorum. <3
    Bisikletinle harika gözüküyorsun ve kartlarına bayıldım. Ben de bu yaz seni gördüğümde elden vereceğim bir suluboya kartı. :))) Kalpten sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin sulu boya çalışmalarına bayılıyorum. Birine sahip olmak ne güzel, ne mutluluk olur benim için <3

      Dünyanın neresinde olursak olalım, iyi gelmek istersek birine mutlaka ulaşır sevgimiz doğru adrese :)

      Sil
  3. Hadi!:)


    Güle güle kullan bisikletini...

    Fotoğrafı çok hoş....

    Alttakindeyse gölge de kalmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Büyük mutluluk oldu benim için bu bisiklet ve peşinden gelecek doğa turları :)

      Sil
  4. Selam ne güzel bir bisiklet ve yolda olmak. İyi yıllar.

    YanıtlaSil
  5. ooo bisiklet kullanıma sokulmuş :) güle güle kullanın :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hevesimi gursağımda bırakacak şeyleri boş verebilirsem - ki hiç takmamalıyım biliyorum - güle güle kullanacağım umarım :)

      Sil
  6. şimdi bana da o yılları verseler keşke... :) teşekkürler paylaşım için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      İnsan bir düşünüyor giden yıllar geri gelse diye :)

      Sil
  7. Merhabalar.
    "...Bugün muhteşem başlayan günüm bir anda çatırdayarak bir iç sıkıntısına döndü..." Cümlesiyle başlayan yazınızı okudum ve videoları da izledim.

    Muhteşem bir şekilde başlayan bir günün, çatırdayarak bir iç sıkıntısına dönüşmesindeki sebebi biz bilmiyoruz. Ancak, bu sıkıntıyı, inşAllah en kısa sürede atlatmışsınızdır. Hepimizin hayatında böyle anlık sürprizler olabiliyor.

    İnsan fıtratı gereği kaybolan yılların içinde hep tatlı geçen zamanları hatırlar ve hatırlamak ister ve bu nedenle kaybolan yılların içinde kaybettiklerini pek gözü görmez. Oysa kaybolan yıllarımızın içinde belenmiş çok acılarımız da vardır. Kimileri kaybolan yıllarını asla geri istemez! Neden? Tatlısından çok acısı vardır. Hatırlayacağı güzel şeyleri pek yok gibidir.

    İnsan tüm sıkıntılarını ve acılarını yaşı genç iken görmeli ve ihtiyarlığında da sadece ihtiyarlık sorunlarıyla mücadele etmeli. Eğer gençliğini ağustos böceği gibi yaşadı da sıkıntılar yaşlılık dönemine kalmışsa (benim gibi) vay haline o insanın.

    Bisikleti ben de çok seviyorum. Memlekette kaldı. Bırakın Ankara gibi bir şehrin trafiğinde bisiklet kullanmayı, yaya olarak yürüyemediğimiz bir keşmekeş oldu.

    Geçen yıl ben de yılbaşı için sevdiklerime mektuplar göndermiştim. Şimdiki postacılar maalesef adi postayı sahibine ulaştırmakta, taahhütlü mektuba gösterdikleri itinayı göstermiyorlar. Adresleri doğru, bilinen ve kolay ulaşılabilen adresler olduğu halde, dört gönderiden biri yerine ulaşmadı. O bir tane yerine ulaşmayan mektup, diğer yerine ulaşan 3 mektubun yerine ulaştırılması itinasını gölgeledi.

    2022 yılı inşAllah hepimizin umut yılı olur. Küresel dertlerimizle birlikte ülkemize mahsus dertlerimize de derman olur ve rahat bir nefes alırız. 2022 rahat bir nefes alacağımız yıl olması ümidiyle sağlıklı ve esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkıntılar, üzüntüler gelip geçiyor. Hayat gibi! Her şey geçici yeryüzünde. En kötü gün bile geçip gidiyor eninde sonunda. "Çok takılmamak gerek" demek istemiyorum. İnsan takılıyor elbet. Ama geçeceğini unutmamak lazım :)

      Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar dilerim :)

      Sil
  8. Bisikletinizi kazasız belâsız güzel günlerde kullanın:) Momentos'un gönderdiği videoyu görmüştüm, diğerlerini de izledim, neşem yerine geldi:) Ya şu rakıya % 260 vergi alıyorlarmış. Bu kültürümüz ne kadar güzel, vergi alacak yerde devlet desteği verilmesi gerekir oysa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mr. Kaplan :)
      Alkol haram ama alkol üzerinden para almak helal :))) Komik bir milletiz vesselam :))) Epeydir markete gidince fiyatlara bakmıyorum keyif aldığım şeyler için. Çikolata, içki, peynir gibi sevdiğim şeylerin fiyatına takılmadan alıyorum. Diğer keyif vermeyen ama zaruri olan ihtiyaçlar söz konusu olunca fiyatlara bakıp en ucuzunu alıyorum. Kendimce dengeliyorum mevzuyu :)))

      Sil
  9. Bende her sene kart hazırlardım ama bu sene içimden gelmedi nedense :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben geçen sene bir sürü kart hazırlamıştım. Bu yıl sadece 4 tane hazırladım, birini elimde diğer üçünü canva sitesi üzerinden online olarak. Bakalım önümüzdeki yıl daha enerjik ve hevesli oluruz belki de :)

      Sil

Bahar Şenliği

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bahar şenliğimizi dün gerçekleştirdik. Mini Mini Beşler :)  Şenlikte halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yar...