Perşembe, Mayıs 05, 2022

Keyif

Dün akşam Evrim'in iş arkadaşlarıyla buluştuk. Pek keyifliydi :) 

Ramazan öncesinde Evrim'le birlikte sağlıklı beslenme uzmanı arkadaşımızdan destek almaya başladık ve o zamandan beri de yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz. Çabamızın meyvelerini de alıyoruz tabi ki yavaş yavaş. Ama dün akşam saldık ipin ucunu biraz; gönlümüzce yedik içtik. Sofra da sohbet muhabbet de çok güzeldi. Bugün okul olduğu için biz fazla kalamadık ama o kadarı bile iyi geldi bize :)

Şuraya bırakayım hatırasını :) 



6 yorum:

  1. Daha önce çalıştığım şirketlerden birinin merkez ofisinde yemek programını hazırlayan patronun kızıydı. Kalori hesabına göre bize hergün pırasa, bamya, taze fasulye, brokoli çorbası vs. yedirmeye kalkmıştı. Personelin çoğu hep birlikte gider kebap, pide vs. yiyorduk öğle yemeklerinde. Baktım olacak gibi değil, işi bıraktım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa keşke bizim için de biri gelip öyle ayarlanmış yemekler çıkarsa okulda Mr. Kaplan :) Biz bayıla bayıla yerdik kadın öğretmenler olarak ama eminim erkek öğretmenler de aynı sizin gibi firar ederdi okuldan :)))

      Sil
  2. Ne güzelsiniz, yarasın:)

    YanıtlaSil

Bahar Şenliği

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bahar şenliğimizi dün gerçekleştirdik. Mini Mini Beşler :)  Şenlikte halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yar...