Perşembe, Eylül 14, 2023

Anlaşılmamak kadar delirten bir şey yok!

O kadar kızgınım ki...

Offffffff...

Ben A diyorum, o B diyor. Ne desem önce savunmaya geçiyor. Sonra dediğimin tam tersini söyleyip saldırıyor. Olmayınca başından savmak için tamam, oldu, öyle olsun diye triplere giriyor. Asla dinleyip anlamak istemiyor. Delirmek üzereyim.

Belki de okul değiştirmekten başka çare kalmadı.

Çok üzgünüm. 

7 yorum:

  1. Çok üzdükleri, kırdıkları belli. Ama her şeye rağmen böyleyken karar almak değil de bir düşünme süresi vermek daha iyi olur.
    Yarın yeni bir gün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın elimden geleni yapıp sakin sakin konuşmaya çalıştım ama yok olmuyor. Ya iletişimi tamamen kesip kulağımı gözümü kapatıp dersime girip eve döneceğim ya da başka okula geçeceğim. Yarın ola, hayır ola...

      Sil
  2. pofff yaa öğretmenlerle toplantı yapıp bu konuyu konuşsanız olmaz mı ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok öğretmenlerde problem yok, kimsenin gıkı çıkmıyor. Problem bende, ben ota b.oka atlamamayı öğrenmeliyim.

      Sil
  3. Zor bir durum Mrs. Kedi. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım ben böyle durumlarda. Ne var ki iş ortamında bu pek mümkün olmuyor. Umarım bir şekilde hallolur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mr. Kaplan o kadar medeni olmaya çalışıyorum ki anlatamam. Gidip `Sanırım aramızda bir yanlış anlama var. Eğer tavrım eleştirel gibi anlaşıldıysa kusuruma bakmayın. Niyetim eleştirmek ya da tartışmak değil; derdimi anlatmak." dedim ama aldığım karşılık "Başkası yapmıyor, siz her şeye karşı çıkıyor, her şeyi eleştiriyorsunuz." oldu. Ben daha ne diyebilirim ki? Artık mşnumum iletişim ile devam etmeye çalışacağım.

      Sil
  4. Anlaşılamamak gene neyse, karşı tarafın bile isteye anlamazdan geldiği görünce insan hepten deliriyor...
    Bolca sabır diliyorum, belki de başka bir okul daha hayırlı olur, kim bilir?

    YanıtlaSil

İyileştiren Sevgi

" Seni sevmeyi dünyanın en güzel şiiri yapacağım " demiş Edip Cansever. İnsan kendini sevilmeye layık görmeyince gerçekten sevildi...